Maud van Dijck
Maud van Dijck Shopping 20 okt 2021

Dít zijn onze favoriete items uit de HEMA wooncollectie van dit najaar

HEMA heeft weer een nieuwe wooncollectie uitgebracht, en wij zitten vol enthousiasme over deze nieuwe collectie. We zien bij HEMA namelijk dat we richting de winter gaan met een collectie vol warmte met geurkaarsen, zachte kussens en dikke dekens.

Wij hebben de pas uitgebrachte HEMA wooncollectie natuurlijk al goed bekeken en de leukste items voor je interieur geselecteerd. Mocht je tijd hebben dan raden we je aan zelf ook nog even een kijkje te nemen in het nieuwe assortiment.

7 items van de nieuwe HEMA wooncollectie

oker kussen HEMA
Bron: HEMA

1. Een kussen met geborduurde vlakken

Wij vinden dit geometrische design heel leuk! Daarnaast zijn de kleuren van oker en bruin ook passend voor het herfstseizoen. Voor €17,50 kan je dit kussen kopen.

 

kussen reiger
Bron: HEMA

2. Kussenhoes met reigers

Nog een tof design zijn deze reigers. De neutrale kleuren in combinatie met het design geven het een elegante uitstraling. Op een witte bank zullen ze dan ook nog echt de aandacht trekken. Het gaat hierbij wel alleen om een kussenhoes van €8,-, dus kussenvulling zal je er nog bij moeten halen.

hema wooncollectie kaarsen
Bron: HEMA

3. Getwiste kaarsen

Met decoratie als deze kan je toch nog een twist aan je interieur geven met kaarsen. Deze terra kleur vinden wij mooi en passend voor in de meeste interieurs. Naast terra kan je in de HEMA wooncollectie ook getwiste kaarsen krijgen in de varianten donkerrood, lichtgroen en okergeel. Twee van deze twistkaarsen van Ø2×25 cm zijn voor €3,- te verkrijgen.

Gedraaide kaarsen zat? Deze kaarsen hebben andere bijzondere vormen

kaarsenhouder
Bron: HEMA

4. Sfeerlichthouder

Weer zo’n leuk geometrisch design, maar dit keer met stippen. Wij verwachten dat deze gele sfeerlichthouder met een kaars erin voor een mooie warme gloed in huis zorgt door de kleur van de houder. Naast een gele variant hebben ze er ook een in een donkere terra kleur. Een sfeerlichthouder in een van deze kleuren is voor €3,- te verkrijgen.

Vind je het design het toch niet doen voor jou? Er zijn nog andere sfeerlichthouders die in de nieuwe HEMA wooncollectie zijn verschenen of kies voor iets heel anders zoals een kandelaar.

kaarshouder goud
Bron: HEMA

5. Metaal gouden kandelaar

Deze kandelaars zullen heel leuk voor op de salontafel zijn. Ideaal als je houdt van lange dinerkaarsen (de twistkaarsen zijn een stuk kleiner). Voor €7,- kan je deze kandelaar van Ø8×10 cm verkrijgen.

hema wooncollectie
Bron: HEMA

6. Kaarsplateau

Deze matcht mooi met de kandelaar, dus we konden hem niet weglaten. Of zet een paar losse kaarsen van verschillende hoogtes op de schaal voor een effect van diepte. Het gouden kaarsplateau kan je voor €12,- kopen.

sherba rib terra kleed
Bron: HEMA

7. Terra plaid

Wij vinden de kleur van dit kleed prachtig. Net als de kaarsen is dit een tint van terra. Wil je een neutrale kleur voor je deken dan is er ook nog een glanzend grijze optie voor in je interieur. De plaids staan voor €20,- in de wooncollectie van HEMA.

Geef je home office een upgrade met de nieuwe thuiswerk collectie van MADE

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dít zijn onze favoriete items uit de HEMA wooncollectie van dit najaar
Sluiten