Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 3 nov 2017

Interieur crush van deze week: het nieuwe HEMA matras

Doordat de Roomed redactie iedere dag het internet afstruint op zoek naar de leukste interieur trends en inspiratie, doen we zó vaak leuke ontdekkingen. En het is zonde als we deze ontdekkingen niet met jullie zouden delen, toch? Dat vonden wij dus ook. En zo is deze rubriek geboren. Elke week een nieuwe interieur crush. Deze week zijn we verliefd geworden op een nieuw product van een van onze favoriete winkels… Het nieuwe HEMA matras!

HEMA verkoopt namelijk sinds kort een matras. Het is een kwalitatief goed matras voor een schappelijke prijs. Precies zoals we gewend zijn van HEMA dus.

Het HEMA matras bestaat uit vijf verschillende lagen die allemaal hun steentje bijdragen aan het comfort, de vochtregulatie en de functionaliteit. Gezamenlijk zorgen deze lagen ervoor dat je geen last hebt van pijnlijke drukpunten, maar dat je wel de juiste ondersteuning krijgt.

No spon – maar wij kunnen uit eigen ervaring en met volle overtuiging zeggen dat het matras écht heerlijk slaapt. We hebben hem namelijk zelf mogen uittesten in het Kimpton de Witt Hotel in Amsterdam. En dat zag er ongeveer zo uit:

En wat hebben we heerlijk geslapen. Het matras lag zelfs zó lekker, dat we er ‘s ochtends eigenlijk nog helemaal niet uit wilde. We waren het er snel over eens dat er duidelijk maar één optie overbleef. We bestelden een beschamende hoeveelheid roomservice en hebben dat heerlijk luxe in bed opgegeten.

Het HEMA matras: een matras voor iedereen

Het HEMA matras is écht voor iedereen. Of je nu het liefst op je buik, rug of zij slaapt. Daarnaast is hij verkrijgbaar in verschillende maten (80x200cm, 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm en 180x200cm) dus of je nu een kleine studio hebt, een slaapkamertje bij je ouders of een grote gezinswoning met genoeg ruimte: dit matras is niet alleen voor iedere Nederlander, maar past ook nog eens in elk interieur.

MEER LEZEN

Benieuwd naar onze ontdekking van vorige week? Je checkt hem hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush van deze week: het nieuwe HEMA matras
Sluiten