Alle ballen verzamelen: de kerstballen van HEMA zijn een feestje om te zien

Vind jij het ook zo leuk om al weken voordat je de kerstboom optuigt uit te zoeken met welke ballen je dat gaat doen? Wij in elk geval wel. Daarom delen we vandaag de eerste beelden van de HEMA kerstballen met je.

Een paar dagen geleden vertelden we je ook al over andere accessoires van de HEMA kerstcollectie 2020. Mocht je dat artikel nog niet gelezen hebben, dan verwijzen we je graag door: Nú verkrijgbaar: de HEMA kerstcollectie van dit jaar (en die wil je zien).

Ook goed om even te vermelden: we worden voor dit artikel niet gesponsord, maar zijn gewoon razend enthousiast.

Kerstballen van de HEMA

Plastic kerstballen

Er is niets mis met plastic kerstballen. In sommige gevallen (lees: met kleine kinderen of huisdieren) kan het verdomd handig zijn dat de bal niet meteen kapot springt zodra er ook maar iemand naar kijkt.

De bovenste twee kleurencombinaties vinden we heel tof. De goud/groen/bruine combinatie doet ons heel erg denken aan een klassieke kerst waar natuurlijke kleuren naar voren komen, en het pakket met de pastelkleurtjes is wat jonger en frisser.

Grappige kerstballen

Hang jij het liefste jouw kerstboom helemaal vol met grappige kerstballen waar je om kunt lachen? Dan passen de uil, de vos en het vogeltje daar vast goed tussen. Of een sneeuwpoppetje, of wat dacht je van een kerstman op een raket? Precies, zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Glazen kerstballen

Durf je een kerstbal van glas wel aan? De vijf HEMA kerstballen hierboven trokken onze aandacht meteen toen we ze zagen. Vooral de hoekige kerstbal, waar de randen van het glas bewerkt zijn met een flinke portie glitter. Yes, hier worden we blij van.

Platte kerstballen

Nieuw dit jaar bij HEMA: platte kerstballen. De bovenstaande kerstballen zijn niet standaard rond, maar plat. We hebben ze nog niet in het echt gezien, maar we denken dat dit wel héél leuk kan staan in een kerstboom. Weer eens wat anders dan anders.

Ben je overtuigd van de HEMA kerstballen? Dan raden we je zeker aan om een kijkje te nemen in de HEMA-winkel of in de webshop. De kerstballen die nog niet op de website staan, zullen binnenkort toegevoegd worden.

Meer Kerst op Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Alle ballen verzamelen: de kerstballen van HEMA zijn een feestje om te zien
Sluiten