Nú verkrijgbaar: de HEMA kerstcollectie van dit jaar (en die wil je zien)

Misschien moet je er nog lang niet aan denken, maar over twee maanden staan de kerstdagen al voor de deur. Tijd voor kerstaankopen! We nemen je alvast mee naar december, en laten ons inspireren door de HEMA Kerst 2020 collectie.

En we kunnen alvast verklappen: daar zien we ontzettend veel leuke items tussenstaan die we dit jaar zéker in huis gaan halen. We kunnen niet wachten.

Laten we dit jaar één ding met z’n allen afspreken: we kunnen misschien geen kerstfeest vieren zoals we gewend zijn, maar laten we er wél voor zorgen dat we dit jaar ons huis over the top versieren. Een flinke kerstboom (mits dat past, uiteraard), veel lampjes en decoratie. Zo zorgen we ervoor dat het Kerst 2020 ook dit jaar een gezellig feestje wordt.

HEMA Kerst 2020

kerst 2020 HEMA kerstcollectie slinger
Bron: HEMA

Slingers

Dit jaar kan je bij HEMA terecht voor ontzettend veel leuke, verschillende slingers. Denk aan de klassieke ‘merry christmas’ in rode glimmende letters, maar ook aan rood-witte zuurstokken, de tektst ‘ho ho ho’, papieren kerstballen en houten kralen met een gouden detail. Prijzen vanaf €1,60.

kerst 2020 HEMA kerstcollectie stenen kerstbomen
Bron: HEMA

Stenen kerstbomen

Als je houd van eenvoudige details in huis, dan is dit drieluik van kerstbomen een toffe aanwinst. De stenen kerstbomen hebben drie verschillende kleuren én zijn allemaal een andere hoogte, waardoor je ze leuk bij elkaar kunt zetten. De regel van drie komt hier immers goed van pas. De grote kerstboom kost €4.

kerst 2020 HEMA kerstcollectie waxinelicht houders
Bron: HEMA

Stenen huizen voor waxinelichtjes

In dezelfde stijl als de kerstbomen, hebben we deze stenen huizen gevonden. Aan de achterkant van de huisjes zit een gat waar je een waxinelichtje in kunt doen. Hiermee verlicht je jouw huis op een warme manier. We hebben de huisjes helaas nog niet op de website gevonden, dus de prijs kunnen we je nog niet vertellen.

kerst 2020 HEMA kerstcollectie kerstboom op doek
Bron: HEMA

Poster met een kerstboom

Vorig jaar schreven we al over de kerstboom op doek, en dit jaar lijkt deze kersttrend zeker terug te komen. Vinden we leuk, want hoe schattig is deze kerstboom van de HEMA? Ook deze kunnen we helaas nog niet op de website vinden, maar we verwachten dat dat snel wél kan.

Voor nog meer HEMA kerst 2020 verwijzen we je maar al te graag door naar de HEMA website.

Meer Kerst op Roomed?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Nú verkrijgbaar: de HEMA kerstcollectie van dit jaar (en die wil je zien)
Sluiten