Heerlijk wit interieur met zachte stoffen en knusse hoekjes

Wij zijn ons zo langzamerhand aan het voorbereiden op onze winterslaap. Dit Deense appartement is het perfecte voorbeeld van een heerlijk knus en winters huis, maar dan wel op de Scandinavische manier! De witte basis wordt afgewisseld met veel bruintinten en fijne, cozy stoffen.

Ben je er nog niet helemaal klaar voor en wil je liever eerst nog even genieten van een huis vol najaars inspiratie? Bekijk dan vooral deze binnenkijker!

Planten geven je huis kleur én maken het interieur levendig. Wij geven je 10 tips om buiten naar binnen te halen, bekijk dit artikel!

Wat een fijne home office! Vooral de combinatie van het strakke witte bureau met de ouderwetse Franse bistrostoeltjes werkt heel erg goed.

Ook de slaapkamer ziet er gezellig en knus uit. Door de combinatie van verschillende materialen als linnen en grof gebreide stoffen willen we het liefst nú in dit heerlijke bed duiken! Bekijk hier onze tips voor zo’n heerlijk winters bed.

En het voordeel van zo’n wit interieur? Wanneer het weer zomer wordt, is het huis met wat nieuwe accessoires zo om te toveren naar een frisse nieuwe plek!

myscandinavianhome.blogspot.nl

Reageer op artikel:
Heerlijk wit interieur met zachte stoffen en knusse hoekjes
Sluiten