Heerlijk Scandinavisch interieur met veel botanische prints

Dit prachtige appartement in Göteborg heeft een heerlijk licht interieur. En door de vele botanische prints in dit huis krijgen wij helemaal het lentegevoel! Door verschillende prints met elkaar te combineren krijgt het appartement een unieke en persoonlijke sfeer. Daarnaast is het interieur goed gestyled met een aantal slimme, budgetproof oplossingen.

Bekijk ook dit fijne appartement dat door de vele planten en bloemen klaar is voor de lente.

Het appartement is gesitueerd in een prachtig pand met de uitstraling van een pakhuis. Het appartement zelf verschilt behoorlijk van de stoere architectuur: het interieur van het appartement is namelijk een fijne mix tussen vintage en Scandinavische meubels met zoete accessoires.

In het gehele appartement spotten we botanische prints. Deze worden gecombineerd met de Bretonse streep – om het geheel wat stoerder te maken – en te gekke vintage schilderijen.

Woon je in een huurhuis waar je eigenlijk niet in de muren mag boren? Dan is dit dé stylingtip voor jou: zet de schilderijen en fotolijsten gewoon op de grond! Vooral wanneer je varieert in verschillende hoogtes levert dit een leuk, speels effect op. Dat variëren kun je ook doen door middel van mooie kartonnen opbergboxen. Zet een paar dozen op de grond en zet de lijsten hierop. Heb je meteen extra opbergruimte!

Zet jij al je boeken het liefst in het zicht? Neem dan deze foto ter inspiratie. Zoals je ziet, hoeft een thuisbibliotheek niet veel geld te kosten. Met een aantal plankendragers en planken creëer je snel en simpel een mini-bibliotheek die er ook nog eens stylish uitziet.

>> De thuisbibliotheek uit je dromen: een kijkje bij Karl Lagerfeld

Het ouderwetse bloemenbehang is weer helemaal terug van weggeweest! We zien het Engelse behang steeds vaker voorbij komen in Scandinavische interieur. De witte, strakke keuken wordt omlijst door vrolijke, botanische prints. De lage keukenkasten zijn doorgetrokken tot de muur en zo is er met gekleurde kussens een fijn zithoekje gemaakt. Slim!

>> Inspiratieboost: waarom vintage bloemenbehang ook nu gewoon kan!

Bekijk ook: een prachtig split level appartement in de haven van Stockholm

entrancemakleri.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Heerlijk Scandinavisch interieur met veel botanische prints
Sluiten