Heerlijk Scandinavisch appartement vol grijstinten en groen

Oh Sweden. Tijdens onze zoektocht naar mooie binnenkijkers kwamen we wederom een onwijs tof Scandinavisch appartement in Göteborg tegen. En hoewel het buiten koud is en dit interieur qua tinten koel is, maken deze foto’s ons toch warm vanbinnen. Naast heel veel wit en grijstonen heeft dit appartement twee statement walls, lekker veel plantjes en genoeg andere dingen waar we heel gelukkig van worden.

Maak je klaar voor een heleboel fijne beelden om bij weg te dromen!

Het compacte appartement heeft een slaapkamer, een afgesloten badkamer en een aparte, open ruimte. De keuken met eetkamer zit aan de leefruimte vast. In de woonkamer kozen de bewoners voor heel veel verschillende grijstinten. In combinatie met de witte basis kan dat al snel kil aanvoelen. Om toch wat warmte aan de koele ruimte toe te voegen, kozen de bewoners voor een houten laminaat en heel veel kamerplanten.

De vensterbank staat vol met plantjes. Slim, want op deze manier krijgen ze genoeg licht en blijven ze langer in leven. Benieuwd naar meer handige tips en tricks waarmee je planten in huis goed verzorgt? Die vind je hier.

Ook fijn: de vensterbank is breed genoeg om op te zitten. Met wat kussens en kleden maak je er een heerlijk leeshoekje van.

De keuken zelf is heel basic. De bewoners gaven er een persoonlijke touch aan waardoor deze ruimte veel meer sfeer uitstraalt. Tegelijkertijd voelt de keuken tijdloos aan. Benieuwd hoe je zelf ook een tijdloze keuken kunt creëren? In dit artikel verklappen we het geheim.

De prachtige statement wall is een behang van Sandberg Wallpaper. Zo’n soort muur kun je natuurlijk ook goed zelf maken met waterverf. Spreekt deze rustgevende slaapkamer je wel aan? In deze shop the look vertellen we exact waar je de fijne items kunt scoren.

In het kleine kamertje tegenover de hal creëerden de bewoners een home office. Ook dit kamertje heeft een toffe statement wall met een grafisch, zwart-wit patroon. Om te voorkomen dat het kleine kamertje te druk of te vol wordt, richtten ze de rest van de ruimte vrij basic in.

De badkamer is heel basic. Dat kan best een beetje saai zijn, maar drastische veranderingen zijn nu eenmaal niet altijd mogelijk. Om de badkamer toch een soort upgrade te geven, voegden de bewoners een aantal accessoires toe die meteen voor meer sfeer zorgen.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Heerlijk Scandinavisch appartement vol grijstinten en groen
Sluiten