Hannah Westra
Hannah Westra Finds 27 september 2015

Stijlvol slapen in een kleine ruimte: hangend bed aan scheepstouw

Een hangend bed is ideaal om de bruikbare ruimte in huis groter te maken. Zeker als je het bed kunt optrekken tot het plafond. We lieten je al eens een aantal van deze geniale uitvindingen zien en ook deze keer hebben we weer zo’n tof ontwerp gevonden. Qua stijl doet dit hangende bed wel een beetje denken aan een hangmat en dat is natuurlijk nooit verkeerd!

Het bed is een ontwerp van de Poolse Wictor Jazwiecs en is te koop via Etsy. In de slaap-stand hangt het houten frame aan vier stevige touwen die het bed een stoere en natuurlijke uitstraling geven. Opgetrokken hangt het bed hoog tegen het plafond en uit het zicht. Ideaal!

De grootste versie van het bed aan touwen weegt tachtig kilo en hoeft dankzij dit lage gewicht niet op een speciale manier opgehangen te worden. Zo weet je in ieder geval zeker dat het plafond stevig genoeg is!
Wil je zelf ook zo’n bed aan touwen, maar ben je bang dat jouw plafond het niet houdt? Met deze alternatieven maak je een bed aan touwen zonder het plafond mee te nemen.

Het bed kan met een afstandsbediening makkelijk naar boven of beneden worden gehaald en ook het sfeerlicht kun je hiermee aanpassen. Hebben? Het bed kost €2644,21 en kan in verschillende kleuren afgewerkt worden. Toch liever op een andere manier touw in huis halen? Zo kan het ook.

www.etsy.com

Reageer op artikel:
Stijlvol slapen in een kleine ruimte: hangend bed aan scheepstouw
Sluiten