Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 4 jun 2018

Hebben: een stenen bloempot met pastelkleurige verfdruppels

Meer Instagram-waardig dan dit wordt het niet: deze grijze stenen bloempot is voorzien van een paar mooie verfdruppels die precies op het goede moment stoppen. En dat ook nog eens in schattige pastelkleurtjes. Deze willen we linea recta in ons interieur toveren.

De bloempotten zijn een ontwerp van Celine Fafard, de eigenaard van Parceline. Celine maakt al haar aardewerkpotten zelf met de hand, wat ervoor zorgt dat al haar ontwerpen helemaal uniek zijn en een origineel patroon hebben. Jouw bloempot is dus altijd one of a kind.

roomed-stenen-bloempot-verf
roomed-stenen-bloempot-verf

Kopje koffie?

Deze collectie met verfdruppels heeft grote potten, kleine potten, hangende potten, maar ook koffiemokken en kommen met hetzelfde patroon. Zo matcht je kopje koffie ‘s morgens met de planten in de keuken, hoe cool is dat!

roomed-stenen-bloempot-verf
roomed-stenen-bloempot-verf

Waar koop je deze stenen bloempotten?

Zowel de bloempotten als de mokken zijn te koop op de Etsy pagina van Celine. De prijzen variëren van €17,26 tot €33,13 voor deze lijn.

Ga je liever zelf aan de slag? Je kunt ook zelf terracotta bloempotten beschilderen voor een persoonlijke touche. Ook leuk: ga voor een Pokémon bloempot, een bloempot van cement of deze vrolijke bloempotjes met een gezicht. Een echte toevoeging aan je interieur!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: een stenen bloempot met pastelkleurige verfdruppels
Sluiten