Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 8 apr 2018

Hebben: er bestaat een LEGO kast voor kleine én grote LEGO fans

Haal die dozen met LEGO blokjes maar weer van zolder! Deze Italiaanse meubeldesigners hebben het slim bekeken: speciaal voor volwassen LEGO fans (en hun kinderen natuurlijk) komen zij met een bijzonder meubelstuk waarbij je niet uitgespeeld raakt: een LEGO kast.

We vragen ons echt af waarom we dit niet zelf bedacht hebben, maar studio NINE associati did it. Eigenaars van de LEGO kast kunnen hun eigen meubel decoreren met talloze LEGO blokjes. Zo pas je het meubel telkens weer naar wens aan. Ook leuk voor de kids om op verjaardagen mee te spelen, want welk kind houdt er nou níét van LEGO?

roomed-lego-kast
roomed-lego-kast

Je kunt zowel de zijkanten van het meubelstuk als de bovenkant gebruiken voor je LEGO creaties. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om een vaas van LEGO blokjes te maken. Geniaal! Al moet je dan natuurlijk wel nepbloemen in de vaas zetten, want helaas is LEGO (nog) niet waterdicht.

roomed-lego-kast
roomed-lego-kast

Wij zouden ‘m ook zo in huis zetten. Nu alleen nog even opletten dat je ‘s nachts niet op een LEGO blokje stapt…

Nog meer LEGO:

Wil je je liefde voor LEGO nog een stapje verder tillen? Neem dan eens een kijkje in dit familiehuis in Taiwan, waar LEGO centraal staat.

Bron: designboom
Foto’s: NINE associati

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: er bestaat een LEGO kast voor kleine én grote LEGO fans
Sluiten