Sterre Radstaak
Sterre Radstaak Interieur 7 feb 2019

Stijlvol hartjes verwerken in je interieur: zo doe je dat!

Elk huis kan wel een extra beetje liefde gebruiken – liefde hebben we immers nooit genoeg. Maar vaak als we aan liefde denken, denken we aan een zoetsappige boel vol met roze hartjes. Zonde, want dat is nergens voor nodig. Hartjes kunnen heel stijlvol staan in je interieur, zolang je het niet te hysterisch maakt.

Het klinkt misschien gek, maar er is geen interieur dat niet opknapt van een fijn hart hier en daar. Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden om hartjes en liefde in je huis te verwerken. We hebben de meest stijlvolle harten voor je op een rijtje gezet. Welke kies jij?

Experimenteer met textuur

Decoratie in de vorm van hartjes is in verschillende texturen te vinden. Door met verschillende texturen te spelen kom je erachter dat je in elke woonstijl wel zo’n decoratie hart kunt verwerken.

Een metalen hart kan bijvoorbeeld passen in een industrieel interieur en een rieten hart kom weer mooi op zijn plekje in een brocante of simpel en kalm interieur.

Wees creatief met tegels

Tegenwoordig zien we het steeds vaker voorbij komen: tegels ophangen in een vormpje. Ga voor een donkere achtergrond kleur met een felle kleur voor het hart of juist neutrale kleuren om ‘t modern te houden. Oh, en dit gaat ook veel verder dan alleen in de badkamer. Je zou dit bijvoorbeeld ook in de slaapkamer of keuken kunnen doen.

Fotocollage in hartjesvorm

Als we dan toch zo creatief bezig zijn op de muur kunnen we net zo goed met foto’s gaan experimenteren. Niks geeft meer liefde aan een huis dan foto’s van vrienden, familie en/of herinneringen. En hoe leuk is ‘t om een fotocollage te maken in de vorm van een hart?

Kussens

Een mooie bank in de woonkamer, mét een vrolijk stel kussens erop. Leuk, maar wel erg standaard. Ga daarom eens voor kussens die net dat beetje extra hebben. Bijvoorbeeld kussens met een hart erop of misschien zelfs wel in de vorm van een hart. Ja, zo simpel kan het zijn. Met kussentjes kun je eigenlijk bijna niet de mist in gaan. En zeg nou zelf, zo’n extra kussentje op de bank ziet er toch hartstikke leuk uit?

Moeite met het stijlen van je bank? > Zo style je de kussens op de bank in de woonkamer

Klein maar fijn

Wil je het liever safe spelen? Dan kun je ook altijd nog kiezen voor wat kleinere elementen. Bijvoorbeeld een fotolijstje met hartjes, versieringen voor in de bloembak, kastknoppen met hartjes of misschien vind je het zelfs wel leuk om je eigen hartjes slinger te maken. Er zijn zoveel mogelijkheden. Ga los!

Ontdek meer fijne decoratie voor in huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stijlvol hartjes verwerken in je interieur: zo doe je dat!
Sluiten