Versier je magische kerstboom in Harry Potter stijl met deze Etsy items

Alle Harry Potter fans opgelet! In plaats van een normale kerstboom kan je dit jaar een super toffe en magische Harry Potter kerstboom maken. Zowat alle items zijn te vinden op Etsy, dus binnen no-time heb jij je Harry Potter kerstoom compleet.

It’s the most magical time of the year!

Tover je kerstboom om tot een Harry Potter kerstboom

Ben jij ook zo dol op Harry Potter? Misschien is het dan leuk om dit jaar je kerstboom over te toveren (pun intended) tot een Harry Potter kerstboom. Een goed voorbeeld is de kerstboom hierboven: leef je uit. Het is immers maar één keer per jaar Kerst. Op Etsy zijn zowat alle items te vinden, dus niets is te gek.

Harry Potter kerstboom

De sorteerhoed via Etsy €90,65

Het is de kers op de taart en de piek op de boom. De sorteerhoed is de magische hoed die bepaald in welke afdeling je terecht komt. Aangezien het zo’n belangrijke rol speelt in het verhaal kan deze natuurlijk niet worden weggelaten. En welke plek is nou beter dan bovenop de kerstboom?

Harry Potter kerstboom

De sjaal van Griffoendor via Etsy €12,69

Laten we dan natuurlijk niet de sjaal vergeten van Griffoendor. Uiteraard kan je de sjaal kiezen van elke afdeling, dus je bent niet verplicht om deze te nemen. Hang deze om de boom heen, of leg ‘m dichtbij ergens op een kastje.

Harry Potter kerstboom

Ron, Harry en Hermelien via Etsy €45,37

Natuurlijk kunnen Harry, Ron en Hermelien niet ontbreken uit de Harry Potter kerstboom. Je hebt deze drie hoofdrolspelers in heel veel versies, maar als je het een beetje simpel wilt houden zijn deze de perfecte keuze. Het zijn namelijk wasknijper hangers. Dus met een beetje oefenen zou je ze zelf kunnen maken. En anders kan je altijd terecht bij deze Etsy verkoper.

Harry Potter kerstboom

Albus Perkamentus via Etsy €16,33

Tja, dan mag Albus Perkamentus ook niet ontbreken. Het schoolhoofd van Zweinstein is één van de belangrijkste personages van de reeks en mag niet missen in de kerstboom. Kies voor deze knijper versie of zoek een andere leuke Albus Perkamentus hanger.

Harry Potter kerstboom

Gegraveerde Harry Potter items van hout via Etsy €3,49

Als je wat wilt afwisselen tussen kerstballen en kerstitems kan je gaan voor deze leuke houten hangers. Bij deze Etsy verkoper heb je meteen het hele pakketje. Jackpot!

Harry Potter kerstboom

IJzeren Harry Potter items via Etsy €10,47

Wil je wat stijlvollere kerstversieringen in de kerstboom hangen? Dan kan je voor deze ijzeren hangers gaan. Je krijg Harry Potter, de sorteerhoed en het Relieken van de dood logo.

Harry Potter kerstboom

Kerstballen met de afdelingen van Zweinstein via Etsy €17,92

Als je dol bent op Harry Potter, dan ben je ook dol op alle andere afdelingen op Zweinstein. Daarom zijn deze kerstballen eigenlijk gewoon verplicht om in je kerstboom te hangen (grapje natuurlijk).

Harry Potter kerstboom

Harry Potter geïnspireerde kerstballen via Etsy €17,69

Wil je de boom wat rustiger houden, dan kan je ook gaan voor deze kerstballen. Met een aantal leuke en herkenbare momenten uit de films. Onder andere platform 9 3/4, het Harry Potter logo, het Griffoendor logo en de Zwerkbal doelen.

Harry Potter kerstboom

Felix Felicis toverdrankje via Etsy €13,61 

Je bent een echte Harry Potter fan als je weet waar dit toverdrankje voor dient. Voor de echte liefhebber is dit dus een must in je kerstboom. Niet alleen ziet het er leuk uit, met al die glitters, het is ook nog eens uit en belangrijk item tijdens de zesde film (of boek).

Harry Potter kerstboom

Vliegende sleutel via Etsy €22,00

Iedereen heeft wel de eerste film gezien waar deze vliegende sleutel in voorkomt. In Harry Potter en de Steen der Wijzen gaan Harry, Ron en Hermelien op zoek naar de Steen der Wijzen. Tijdens deze zoektocht zijn er een aantal obstakels, waaronder deze vliegende sleutels. Perfect voor in je kerstboom dus.

Meer toffe kerstboom ideeën

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Versier je magische kerstboom in Harry Potter stijl met deze Etsy items
Sluiten