Iris Wijnands
Iris Wijnands Hotel 10 nov 2019

Omygod: Harry Potter’s childhood home staat nú op Airbnb

Zwaai met je toverstaf, roep ‘accio laptop’ en ga snel naar Airbnb. Het huis dat in de films gebruikt is als Harry’s huis in zijn kindertijd, is nu toegankelijk voor gasten. Jep! Je leest het goed. Je kan echt overnachten in het ouderlijk huis van Harry Potter, want het is nu een Airbnb.

Kan je er geen genoeg van krijgen van de Harry Potter films en boeken, dan zijn er veel opties om je nog verder onder te dompelen in alles wat met de magische wereld van J.K. Rowling te maken heeft. Zo zijn er verschillende Wizarding Worlds in de wereld die je kan bezoeken. Maar het kan nog beter!

Woonkamer Harry Potter Airbnb
Bron: Airbnb

Wat is er nou gaver dan te kunnen overnachten in het huis van de bekende tovenaar? Je kunt nu in het door de films bekende huis van James, Lily en Harry in Goderic’s Eind slapen. We noemen het dorp echter geen Goderic’s Eind in de dreuzel-wereld, maar gewoon Lavenham.

Een geest in de Harry Potter Airbnb

Althans, slapen… In de Harry Potter Airbnb schijnen ook geesten te wonen, maar dat maakt het allemaal nóg bijzonderder, toch? Jammerende Jenny (ook bekend als Moaning Myrtle) zul je hier niet tegenkomen. De geest zou Sir Francis Vere zijn, die overleden is in de Tower of London.

Slaapkamer Harry Potter Airbnb
Bron: Airbnb

Comfortabel in de wereld van tovenaars

Het De Vere-huis, zoals het heet, is al imposant op zichzelf. In de 14e eeuw is het huis gebouwd, maar afgebroken en herbouwd in 1929. Het Airbnb is helemaal ingericht in de stijl van de Harry Potter films en boeken, maar er is ook WiFi, een Engels ontbijtje en een privé-tuintje.

Harry Potter eetkamer Airbnb
Bron: Airbnb

Wij zijn in ieder geval helemaal enthousiast. We pakken onze Bezemsteel en vliegen er zo snel mogelijk naartoe. Wanneer ga jij overnachten in deze geweldige Airbnb?

Voor €128,- per nacht kun je met twee personen overnachten in deze betoverende Harry Potter Airbnb.

Meer lezen over Harry Potter óf over Airbnb’s?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Omygod: Harry Potter’s childhood home staat nú op Airbnb
Sluiten