Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Finds 5 december 2018

Vanaf zaterdag: goedkope Happy Socks uit de Aldi folder (leuk als kerstcadeau!)

Een warme chocomel (met slagroom uiteraard) in een hand, onder een zacht kleedje en met de vrolijkste happy socks ooit aan. Dat schetst wel ongeveer onze favoriete avond. En die avond is zojuist nóg beter geworden, want in de Aldi folder van aanstaande zaterdag staan goedkope Happy Socks.

Eh, waar wacht je nog op? Dat wordt aanstaande zaterdag rennen naar de Aldi, want we verwachten dat ze onwijs snel uitverkocht zijn.

happy socks aldi folder

Goedkope Happy Socks uit de Aldi folder

Je hebt keuze uit twee verschillende varianten. Een set van 4 paar sokken is in de kleuren rood, donkerblauw en wit. De andere set is kleurrijker, en heeft 4 paar sokken met verschillende kleuren in het pakje zitten.

happy socks aldi folder
happy socks aldi folder

De sokken komen in een leuke cadeauverpakking, waardoor het een feestje is om dit cadeau te krijgen (of te geven, natuurlijk). Normaal betaal je voor 4 paar Happy Socks minstens 20 euro (als ze in de aanbieding zijn). In de Aldi folder staat ze deze week voor slechts €12,99. Echt een koopje dus.

Nog meer Lidl en Aldi folder aanbiedingen?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze opblaasbare jacuzzi.

Reageer op artikel:
Vanaf zaterdag: goedkope Happy Socks uit de Aldi folder (leuk als kerstcadeau!)
Sluiten