Renée Leeuw
Renée Leeuw Video 8 sep 2016

Hans en Vera van Brainy Days geven een kijkje in hun huis met stadstuin

Een voordeel aan een overbevolkt land als het onze is dat het boordevol staat met huizen en wij dus niet gauw over de grens hoeven om op zoek te gaan naar gave woningen en interieurs. Deze keer bezochten we het gezellige huis van Hans en Vera. Zij wonen in een huis met stadstuin, wat altijd een winner is in een stad als Amsterdam! Vera ken je misschien wel van haar gastblogs op Roomed. Zij is oprichter van Brainy Days, één van onze favoriete winkels om te shoppen en nieuwe merken te ontdekken.

Vera gaf ons eerder al een sneak peek in haar huisje, maar ondertussen is er weer van alles veranderd en vonden wij het de hoogste tijd om eens langs te komen. Check de video voor een tour door dit heerlijke huis met stadstuin en laat ons weten wat je van de video vindt!

In de stijl van..

Vera weet haar winkel altijd fantastisch te stylen en dat zien we uiteraard ook terug in haar huis. Het leuke is dat haar huis eigenlijk een spiegeling is van Brainy Days en veel van de items in haar huis kun je dus ook bij haar kopen. Wij zetten er een aantal op een rijtje zodat jij deze Brainy stijl ook kunt shoppen voor jouw huis.

Lijst je persoonlijke foto’s in en maak een lege wand of hoek in de ruimte levendig met planten. Combineer hangvaasjes met een hangende himmelis en vul ze op met airplants. Alle items zijn te koop bij Brainy Days, dus ook die schattige theelichtjes met plantjes erin!

Het dekbed is van Crisp Sheets. Vera en Hans bevestigden een dun plankje aan de muur voor accessoires en decoratiestukken, waaronder een gouden frame met glas waar je bijvoorbeeld gedroogde bloemen tussen kunt klemmen. Aan de plank hangt een klemlamp, ook uit eigen winkel.

Meer video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Hans en Vera van Brainy Days geven een kijkje in hun huis met stadstuin
Sluiten