Schommelend aan je ontbijt: waarom ook niet?

Het gegeven ‘begin je dag goed’ nemen de bewoners van dit huis wel erg letterlijk. Ten eerste hebben ze al een hele fijne keuken met ontbijtbar. Maar in plaats van barkrukken aan de bar, kun je in dit huis lekker heen en weer wiegend op een hangstoel je ontbijtje opeten.

Omdat het huis ook nog eens een torenhoog plafond heeft, komen de zwarte touwen van de hangstoel nog eens extra mooi uit. Scroll snel naar beneden voor de foto’s!

>> Meer inspiratie? Dit zijn de mooiste hangstoelen voor in je interieur

schommelstoel

Dit huis is het perfecte schoolvoorbeeld van hoe je een interieur met weinig kleur en veel wit tóch spannend kunt houden. Dit doe je bijvoorbeeld door de toevoeging van een bijzonder element of meubelstuk (in dit geval de hangstoel) of door het gebruik van contrast en warme materialen.

Ook zie je veel beton terugkomen. Droom jij ook van een beton-look in huis, maar zit je een beetje krap bij kas? Ook met kleinere details en accessoires kom je al een heel eind. Kijk bijvoorbeeld even hier!

>> 6 voordelen van een minimalistische slaapkamer

MEER LEZEN
Wil jij ook zo’n prachtig simplistisch interieur? Wij geven je vier handige tips die je weinig moeite zullen kosten. Combineer dit geheel met wat betonnen accessoires en warme materialen en spice it up door een bijzonder focuspunt te kiezen.

www.boysplaynice.com

Reageer op artikel:
Schommelend aan je ontbijt: waarom ook niet?
Sluiten