Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 12 apr 2020

Dit wil je: een hangstoel aan je houten balken bevestigen

Nu we de laatste dagen zo veel binnen zitten (oké, en tijd in de tuin doorbrengen), zijn we op zoek naar items om ons interieur zo comfortabel mogelijk te maken. En dan het liefste ook nog op een stijlvolle manier. Deze hangstoel past perfect in dat plaatje.

Als je houten balken in jouw interieur hebt, dan heb je geluk. Een hangstoel op deze manier aan jouw plafond bevestigen kan dan prima, mits de balken in jouw huis natuurlijk stevig genoeg zijn.

schommelstoel aan houten balken
Bron: Bolaget

Van de stoel krijgen we Bohemian-vibes. De gevlochten touwen en kwastjes onderaan de stoel schreeuwen een losse vibe. Een warm kleedje in de zitting van de stoel, en dit is de perfecte plek om te dagdromen of om boeken te lezen.

schommelstoel aan houten balken
Bron: Bolaget

In dit interieur wordt de hangstoel gecombineerd met een open kledingkast – of eigenlijk kunnen we beter kledingrek zeggen. Hoe je ervoor zorgt dat een open kledingkast geen zooitje wordt, lees je in dit artikel: Tips voor het inrichten van een open kledingkast.

Enne, zie je het touw dat gebruikt wordt als reling bij het trappengat? Dat is precies hetzelfde touw als waarmee de hangstoel is opgehangen. Top, want door items of materialen vaker terug te laten komen in je interieur, zorg je ervoor dat jouw interieur één geheel wordt.

Andere leuke huizen om even binnen te kijken:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit wil je: een hangstoel aan je houten balken bevestigen
Sluiten