Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 22 jul 2020

Dit zijn de 6 leukste hangmatten om nationale hangmatdag mee te vieren

Heerlijk: achterover leunen in een hangmat met een goed boek in je hand en een lekker muziekje op. Het is de ultieme manier om te relaxen in je tuin of op het balkon. Nationale hangmatdag is dan ook in het leven geroepen om dit item te vieren. Ter ere daarvan hebben wij een aantal gave hangmatten op een rijtje gezet.

Het kost altijd even moeite om in en uit zo’n ding te klimmen, maar dan heb je wel ook wat en weet je zeker dat je de komende paar uur lekker op je plek zit.

> Lees ook: Hello sunshine, hello spring! Zo scoor je de ideale tuinmeubels voor jouw tuin

6x leuke hangmatten om aan te schaffen

hangmat
Bron: MADE

1. Klein, maar fijn

Heel leuk vinden wij deze kleine blauwe hangmat van MADE. De geweven stof staat gaaf in je tuin. Bovendien is het ook geen enorm ding dat in de weg staat of waarvoor je veel moeite moet doen om het neer te zetten.

Hebben? Deze blauwe hangmat kost €32,-.

hangmatten in veel kleuren
Bron: Tuinmeubelen.nl

2. Alle kleuren van de regenboog

Hier word je geheid vrolijk van: hangmatten in alle kleuren van de regenboog. Het maakt je tuin een stukje vrolijker en lekker zomers. Bij bestelling op Tuinmeubelen ontvang je alle drie de stoffen, dus dan kun je nog afwisselen ook of met de hele familie op een rijtje liggen.

Hebben? De set van drie hangmatten kost €39,95.

streepjes hangmat
Bron: IKEA

3. Simpel streepje

Een streepjespatroon met rood en wit is altijd goed. Het geeft echte beachy vibes aan je tuin. Deze hangmat van IKEA is gewoon erg stijlvol met een klassiek ontwerp.

Hebben? De streepjes hangmat kost €34,95.

hangmat
Bron: Home24

4. Fris kleurtje

Vooral leuk aan deze blauw-groene hangmat van Home24 is het gevlochten detail aan de uiteindes van de hangmat. Dit maakt het een bijzonder item dat geheid mooi staat in een groene tuin.

Hebben? De blauw-groene hangmat is €46,99.

witte
Bron: JYSK

5. Wit en stijlvol

Heb je niks met al die kleurtjes? Dan is de witte hangmat van JYSK iets voor jou. Het heeft een stijlvol design met gevlochten details aan de zijkant. Dit staat fris en luchtig in jouw achtertuin.

Hebben? Deze witte hangmat kost €17,50.

hangstoel
Bron: Tuinmeubelen.nl

6. Helemaal wat anders

Toch niet zo’n groot fan van klassieke hangmatten omdat het je maar niet lukt om erin te klimmen? Dan kun je nog altijd gaan voor een comfy hangstoel van Tuinmeubelen. Hier kun je lekker in zitten en ook een lange tijd vertoeven.

Hebben? Deze witte hangstoel kost €29,95.

Meer inspiratie voor meubels in de tuin

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 6 leukste hangmatten om nationale hangmatdag mee te vieren
Sluiten