Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Interieur 25 feb 2016

Hangende decoratie voor een klein balkon

Zo langzamerhand wordt het tijd om je balkon weer lente-klaar te maken! Eerder al gaven we je hier een aantal tips hoe je dit het beste kunt aanpakken. Maar als je een klein balkon hebt, kan het stylen nog best lastig zijn. Tja, wie weinig ruimte heeft, moet slim zijn! Maak gebruik van de balustrade en het balkon boven je en hang je planten en verlichting op. Scroll snel verder voor een heleboel inspiratie!

Wil je je balkon echt betrekken bij de woonkamer? Bekijk dan deze tips!

Planten

Een verticale tuin is een superslimme manier om toch wat groen toe te voegen. Zo’n tuintje kun je op vele manieren creëeren, je moet alleen een beetje handig zijn! Bekijk ons moodboard voor meer inspiratie of ga zelf aan de slag met deze Ikea hack. Je kunt zo’n verticale tuin vullen met mooie planten en bloemen, maar ook met allerlei kruiden!

Bron: Weranda
Bron: Hitta Hem

Verlichting

String lights zijn de leukste manier om je balkon te voorzien van sfeervolle verlichting. Je kunt de verlichting om de balustrade draperen of vanaf het plafond nonchalant naar beneden hangen. Hoe dan ook, het ziet er sowieso gezellig uit! Heb je een klein tafeltje op het balkon staan? Hang hierboven een leuke lampenkap. Het breekt de ruimte en het is een handige manier om meer kleur of een bepaalde stijl aan het balkon toe te voegen!

Meubels

Een hangende stoel kan heel handig zijn als je niet veel ruimte hebt. Zo heb je toch een fijne zit plek, maar kun je op de grond wel extra planten, kaarsen of andere decoraties kwijt. Vooral wanneer je gaat voor de bohemian look is zo’n stoel onmisbaar, maar wanneer je het combineert met goede basics is het ook een fijne toevoeging aan je Scandinavische interieur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hangende decoratie voor een klein balkon
Sluiten