Doen: hang (hang)planten aan de muur voor een speels effect

We zien ze steeds vaker: hangplanten en gewonen planten aan de muur. Daar zijn namelijk speciale potten voor, die je gewoon aan de muur kunt hangen. In dit appartement is dat prachtig toegepast, waardoor de muur van planten extra opvalt.

Om nog maar te zwijgen over de rest van het interieur, want dit is werkelijk adembenemend mooi. Koffers pakken en wegwezen!

planten aan de muur
planten aan de muur

Deze kamer is te gek: wij worden helemaal warm van het prachtige grote raam in combinatie met de originele bakstenen muur. De details van de oude muur en het mooie ramen vallen extra op doordat het interieur heel rustig is gehouden. Er is gekozen voor rustige, neutrale kleuren die ervoor zorgen dat het geen schreeuwend geheel wordt.

planten aan de muur
planten aan de muur

Verschillende planten aan de muur

Et voila, de planten aan de muur. Wat een plaatje, niet? door de combinatie van hangplanten (Klimop) en staande planten (Monstera) toe te passen, ga je zowel de hoogte als de diepte in. Dit zorgt voor een speels geheel en maakt het totaal niet saai.

Enne, door witte plantenpotten aan een witte muur te hangen, vallen de potten zelf eigenlijk zo goed als weg. Da’s niet erg, want daardoor vallen de groene planten éxtra veel op.

planten aan de muur
planten aan de muur

Ook de keuken is lekker rustig gehouden. We zien een witte basis, aangevuld met zwarte eetkamerstoelen en een lichte tafel. De bakstenen muur wordt nog een stukje doorgetrokken, waardoor het kleurenpalet van de woonkamer ook doorgetrokken kan worden.

planten aan de muur

Details, details! Doe ons ook zo’n muurtje met wijnglazen, alsjeblieft?

planten aan de muur
planten aan de muur

Blauw op de muur

Door de trap naar boven te nemen, kom je in de onwijs lichte, luchtige slaapkamer van het appartement. De grijsblauwe kleur muur valt op in de rest van het interieur, waar we vooral aardetinten zagen.

planten aan de muur
planten aan de muur

Een mooi details is dat de radiator achter het bed dezelfde kleur als de muur gekregen heeft. Daardoor valt ‘ie helemaal weg. En laten we eerlijk zijn, dit staat véél stijlvoller dan zo’n witte radiator, niet waar?

planten aan de muur

Deze muur benadrukt een nieuwe trend die we in 2019 verwachten veel te zien: een gallery grid. Daarbij hangen de afbeeldingen en foto’s niet allemaal door elkaar, maar juist netjes op een rijtje. Wij vinden het wel tof, zo’n georganiseerde muur.

Nog meer mooie appartementen bekijken?

Bron: entrancemakleri

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Doen: hang (hang)planten aan de muur voor een speels effect
Sluiten