Inspiratieboost: steel de show met bijzondere handvatten aan je keukenkastjes

Inspiratieboost: steel de show met bijzondere handvatten aan je keukenkastjes

Als je je keuken gaat uitkiezen of verbouwen zijn er verschillende keuzes die gemaakt moeten worden. Wat wordt het materiaal van je keukenblad (met deze handige guide hoef je daar in ieder geval al niet meer lang over na te denken), ga je voor keukenkastjes of juist plankjes? Allemaal leuk en aardig, maar heb je wel eens stil gestaan bij het feit dat je je keuken met de handvatten ook een bepaalde stijl kunt meegegeven?

Wij zochten de mooiste voorbeelden bij elkaar.

Erik Olsson
Alexander White

We beginnen maar meteen met de makkelijkste en belangrijkste tip. Je zult er bij het uitkiezen van je keuken misschien niet bij stilstaan, maar zorg bij het kiezen van je keuken altijd dat de handvatten van je keukenkastjes matchen met een ander item. Je kraan bijvoorbeeld, of je keukenblad. Maar het kan ook met de items die je op je keukenblad zet.

Superfront

Dunne koperen of gouden handvatten geven je keuken een chique look. Combineer dit met een marmeren keukenblad en een een kraan of decoratieve items in dezelfde kleur om de look compleet te maken.

Superfront

Dit groene marmeren keukenblad matcht perfect met de bijpassende handvatten.

Planete Deco

Dol op de industriële look? Ga voor leren bandjes als handvatten! Combineer dit met een stoere houten snijplank of wat potjes in dezelfde kleur.