Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 8 okt 2019

Niet zo spooky: volgens Pinterest wordt dít de Halloween trend van 2019

Denk je bij Halloween ook nog steeds aan de kleuren oranje en zwart? Volgens Pinterest komt daar dit jaar verandering in. Het spooky feest krijgt dit jaar namelijk een behoorlijke make-over, als we de Pinterest trendwatchers mogen geloven.

In het 2019 Halloween Report van Pinterest, een report dat de website jaarlijks uitbrengt voor ondernemers om in te spelen op de laatste trends, zien we dat oranje en zwart er een geduchte tegenstander bij hebben. Je verwacht het misschien niet, maar we hebben het over de kleur roze.

Roze wordt dé Halloween trend van 2019

Het is wat ons betreft een van de meest opvallende resultaten van het onderzoek. Op dit moment wordt er maar liefst 221% meer gezocht op ‘pink Halloween’ dan de voorgaande jaren. Ook ‘pastel Halloween’ is met een stijging van 164% aanzienlijk populairder dan eerst.

Benieuwd hoe het uitpakt als je je favoriete spooky feest een roze make-over geeft? Wij hebben onze favoriete voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Hallo inspiratie voor jouw Halloween feest dit jaar!

Pastel roze met sage groen

Combineer pastel roze met sage green (een van onze favoriete kleuren van het moment!) en jouw Halloween tafel just got classy.

Ruil oranje in voor roze

Zwart staat wat ons betreft veel stijlvoller bij zacht roze dan bij oranje. Deze Halloweentafel is daarom ook niet té opvallend, waardoor de schattige heksenhoeden weer een extra plekje in de spotlight opeisen.

Roze staat beter bij groene kamerplanten

We houden van de details in de bovenstaande setting. Een neon roze vleermuis, om maar een voorbeeld te noemen. En bonuspunten voor de roze Jack-o-lantern die gebruikt wordt als plantenpot. Roze en groene kamerplanten blijven natuurlijk een topcombinatie.

Maak gebruik van veel contrast

Hoe je een creepy schedel een stuk minder eng maakt? Door de schedel te gebruiken als bloemenvaas. Het contrast tussen een enge schedel en een bos lichtroze bloemen is ontzettend groot, maar daardoor juist hartstikke tof.

Meer lezen over Halloween?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Niet zo spooky: volgens Pinterest wordt dít de Halloween trend van 2019
Sluiten