4 manieren om Halloween pompoenen in huis te stylen (waarbij ze niét oranje blijven)

Het is oktober en dat betekent Halloween, en Halloween betekent pompoenen! Erg leuk allemaal, maar al dat oranje kan snel je neus uitkomen. Daarom hebben we vier manieren op een rijtje gezet om Halloween pompoenen in je huis te stylen, zónder de kleur oranje.

Pompoenen zijn essentieel tijdens Halloween, maar dat betekent niet dat ze oranje moeten zijn. Misschien past de kleur helemaal niet in je interieur of ben je dit jaar toe aan iets anders.

View this post on Instagram

Unicorn pumpkins 🦄

A post shared by Tracey Chikos Searle (@artbytraceychikos) on

Magische unicorn pompoenen

Hoe schattig zijn deze unicorn pompoenen? Hier scoor je gegarandeerd punten mee bij kleine kinderen. Erg leuk om samen te maken en moeilijk is het gelukkig niet. Je kunt de unicorn pompoen met echte pompoenen maken, maar het kan ook met een neppe variant. De pompoen verf of spuit je in je favoriete kleur. Je kunt ze bijvoorbeeld ook roze of blauw maken in plaats van wit.

De oortjes kun je van verschillende materialen maken zoals karton, maar je kunt ook kant en klare oortjes gebruiken. Bijvoorbeeld van een diadeem. En dat geldt ook voor de hoorn. Vervolgens sier je de pompoen met je favoriete accessoires. Denk bijvoorbeeld aan bloemen, glitters en sterren. Let wel op dat je goede lijm gebruikt, zeker als je de pompoen buiten wilt plaatsen. Houd ook rekening met de verf als je de pompoenen in de tuin wilt plaatsen. Je kunt dan het beste gebruik maken van buitenverf.

View this post on Instagram

S O L D 🍁These Rope Pumpkins 🎃 are a must have for fall decor 🍁🍂 On the way to a happy home soon… 🙋🏻 #ropepumpkins #fall #falldecor #home #pumpkins #twine #burlap #leaves #cinnamonstick #diyer #craftymom #designsbydi💌 #personalcreations #oneofakind #twinning

A post shared by D I A N E 🗯 (@onecreativemommie) on

Gestoffeerde pompoenen

Deze pompoenen hebben een chique en knusse uitstraling door het materiaal. Je kunt ze online kant en klaar kopen, maar de pompoenen zijn ook erg leuk om zelf te maken. Kies voor touw en hout om de pompoen te versieren. Als je handig bent, kun je ook een trui breien voor je favoriete pompoen. Werken met stoffen is wel iets moeilijker, maar het resultaat mag er wezen, toch?

View this post on Instagram

Let’s talk pumpkins for a bit today! Pumpkins are the big mascot of the season. Head to my stories to see a tour of my pumpkins and see some highlights from some of my IG friends! Pumpkins come in all shapes, sizes, materials, colors: wooden, metallic, glass, fabric, ceramic, etc. What are some of your favorite pumpkin styles and colors this season? . . . #pumpkins #pumpkinstyle #glasspumpkins #metallicpumpkins #copperpumpkins #whitepumpkins #myprettypumpkinstyling #prettypumpkins #iridescentpumpkin #glampumpkins #goldpumpkins #polkadotpumpkin #whitepumpkins #fallingforfalldecor #pumpkinlove #flashesofdelight #lovewhereyoudwell #pumpkinpatch #fallinspo #staircasedesign #frenchcountryfarmhouse

A post shared by Stacie | Home & Garden (@chateauwhimsy) on

Stoere Halloween pompoenen

Wat een stoere variant op de oranje pompoen! En dat met niets meer dan een lakje verf of spuitlak. In een handomdraai tover je elke willekeurige oranje pompoen om tot een ware Halloween eyecatcher. Deze pompoenen zijn perfect voor een industrieel interieur, maar ook in een elegante en stijlvolle woonkamer.

Spuit of verf de pompoen in je favoriete metallic kleur, eventueel kun je de pompoen pimpen met accessoires. Wil je het geheel wat zachter maken? Maak dan gebruik van glitters of kies voor een zachtroze metallic kleur.

View this post on Instagram

Frosty the Snowman #PUMPKIN! 😱🎃☃️🎃Not ready to part with your pumpkins?!😢Me either! And you don’t have to!💁🏻‍♀️🤗👏🏻 Spray paint your orange ones white, or in this case, I had two white ones that stacked PERFECTLY to create the best holiday decor I’ve seen yet! 🎉🎃☺️☃️ #snowmanpumpkin #onceuponapumpkin

A post shared by Maggie Michalczyk, RDN (@onceuponapumpkin) on

Witte pompoen

Zijn het pompoenen of is het een sneeuwpop? Het zijn pompoenen verkleed als sneeuwpop en perfect voor iedereen die van droge humor houdt. Deze witte pompoenen zijn niet alleen leuk voor Halloween, maar ook voor de kerst. Je kunt de sneeuwpoppen een beetje eng maken door ze te versieren met rode verf (a.k.a. bloed) of met spinnenwebben. Gaat de sneeuwpop je te ver? Kies dan voor een stijlvolle look en verf ze in een mooie hoogglanzende, witte kleur.

Inspiratie voor Halloween

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
4 manieren om Halloween pompoenen in huis te stylen (waarbij ze niét oranje blijven)
Sluiten