Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Wooninspiratie 12 okt 2018

4 manieren om Halloween pompoenen in huis te stylen (waarbij ze niét oranje blijven)

Het is oktober en dat betekent Halloween, en Halloween betekent pompoenen! Erg leuk allemaal, maar al dat oranje kan snel je neus uitkomen. Daarom hebben we vier manieren op een rijtje gezet om Halloween pompoenen in je huis te stylen, zónder de kleur oranje.

Pompoenen zijn essentieel tijdens Halloween, maar dat betekent niet dat ze oranje moeten zijn. Misschien past de kleur helemaal niet in je interieur of ben je dit jaar toe aan iets anders.

Magische unicorn pompoenen

Hoe schattig zijn deze unicorn pompoenen? Hier scoor je gegarandeerd punten mee bij kleine kinderen. Erg leuk om samen te maken en moeilijk is het gelukkig niet. Je kunt de unicorn pompoen met echte pompoenen maken, maar het kan ook met een neppe variant. De pompoen verf of spuit je in je favoriete kleur. Je kunt ze bijvoorbeeld ook roze of blauw maken in plaats van wit.

De oortjes kun je van verschillende materialen maken zoals karton, maar je kunt ook kant en klare oortjes gebruiken. Bijvoorbeeld van een diadeem. En dat geldt ook voor de hoorn. Vervolgens sier je de pompoen met je favoriete accessoires. Denk bijvoorbeeld aan bloemen, glitters en sterren. Let wel op dat je goede lijm gebruikt, zeker als je de pompoen buiten wilt plaatsen. Houd ook rekening met de verf als je de pompoenen in de tuin wilt plaatsen. Je kunt dan het beste gebruik maken van buitenverf.

Gestoffeerde pompoenen

Deze pompoenen hebben een chique en knusse uitstraling door het materiaal. Je kunt ze online kant en klaar kopen, maar de pompoenen zijn ook erg leuk om zelf te maken. Kies voor touw en hout om de pompoen te versieren. Als je handig bent, kun je ook een trui breien voor je favoriete pompoen. Werken met stoffen is wel iets moeilijker, maar het resultaat mag er wezen, toch?

Stoere Halloween pompoenen

Wat een stoere variant op de oranje pompoen! En dat met niets meer dan een lakje verf of spuitlak. In een handomdraai tover je elke willekeurige oranje pompoen om tot een ware Halloween eyecatcher. Deze pompoenen zijn perfect voor een industrieel interieur, maar ook in een elegante en stijlvolle woonkamer.

Spuit of verf de pompoen in je favoriete metallic kleur, eventueel kun je de pompoen pimpen met accessoires. Wil je het geheel wat zachter maken? Maak dan gebruik van glitters of kies voor een zachtroze metallic kleur.

Witte pompoen

Zijn het pompoenen of is het een sneeuwpop? Het zijn pompoenen verkleed als sneeuwpop en perfect voor iedereen die van droge humor houdt. Deze witte pompoenen zijn niet alleen leuk voor Halloween, maar ook voor de kerst. Je kunt de sneeuwpoppen een beetje eng maken door ze te versieren met rode verf (a.k.a. bloed) of met spinnenwebben. Gaat de sneeuwpop je te ver? Kies dan voor een stijlvolle look en verf ze in een mooie hoogglanzende, witte kleur.

Inspiratie voor Halloween

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4 manieren om Halloween pompoenen in huis te stylen (waarbij ze niét oranje blijven)
Sluiten