Je huis gezellig maken met Halloween lichtjes: hier koop je de leukste lichtjes

Halloween vier je al lang niet meer alleen in Ierland of Amerika. De laatste jaren is het steeds meer ‘een ding’ in Nederland. En dat betekent dat wij ons huis griezelig gezellig versieren. En dat doe je met de leukste Halloween lichtjes.

Goed nieuws voor jou: wij hebben het zware werk alvast voor je gedaan! We zochten uit waar je moet zijn voor de allerleukste Halloween lichtjes om je huis zo gezellig mogelijk te maken.

Halloween lichtjes

Pompoenen, enge spookjes, griezelige vleermuizen, stoffige spinnen en zwarte katten: niets is te gek met Halloween. Of beter gezegd: te eng. Hier koop je spookachtige Halloween lichtjes voor een angstaanjagende 31 oktober.

Spooky lichtjes op Etsy

Het is misschien geen grote verrassing, maar op Etsy vind je de echte prachtpareltjes wat Halloween accessoires betreft. En dit zijn de leukste.

Halloween party

Halloween lichtjes
Bron: Ginew op Etsy

Zo leuk: deze lampjes hebben werkelijk alles wat bij Halloween hoort. Ze zijn te koop op Etsy voor €13,94 euro en worden verkocht door Ginew. Deze griezelige lichtjes worden gemaakt in Thailand, dus zorg wel dat je ze op tijd besteld.

Pompoen lichtjes

Halloween lichtjes
Bron: supersweetparty op Etsy

Klassieke pompoen lichtjes zijn altijd een goed idee. Deze zijn heel subtiel, maar ook super leuk en gezellig. Wat leuke spinnetjes en spinnenwebben erbij en je huis is Halloween proof. Je koopt deze op Etsy, bij de webshop supersweetparty en ze kosten €5,75 euro.

Spook lichtjes

Halloween lichtjes
Bron: Etsy

Wat is een Halloween zonder een hoog spooky gehalte? Niet zo veel. Daarom mogen deze spookjes zeker niet ontbreken in je Halloween huis. Je koopt ze op Etsy bij de webshop QueenoftheManzanita voor €22,48 euro.

Halloween lichtjes bij Nederlandse shops

Maar ook bij verschillende webshops van eigen bodem scoor jij je Halloween lichtjes. En wel bij deze handige online shops.

Pompoen lichtjes bij Wehkamp

Halloween lichtjes
Bron: Wehkamp

Bij Wehkamp hebben ze veel leuke Halloween lampjes. Zoals deze leuke pompoenen die je tuin meteen griezelig maken. Voordeel: je koopt ze nu in de aanbieding voor €22,82 euro bij Wehkamp.

Horror lichtjes bij Bol.com

Halloween lichtjes
Bron: Bol.com

Als je mensen echt de stuipen op het lijf wiltjagen, kan je voor deze ledematen lampen gaan. Erg griezelig, maar ook wel grappig. Dit is er duidelijk eentje voor de mensen met (zwarte) humor. Je koopt ze voor €23,90 bij Bol.com

Vleermuis lichtjes bij Conrad

Halloween lichtjes
Bron: Conrad

Deze duistere vleesmuis-led-lichtjes zijn ook super gezellig. Ze maken je Halloween versiering compleet. Voor €10,32 euro zijn ze te koop bij Conrad.

Wij zijn in ieder geval dol op al deze leuke Halloween lichtjes en kunnen niet wachten om ons huis te versieren. Trick or treat, anyone? 

Griezelige Halloween inspiratie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je huis gezellig maken met Halloween lichtjes: hier koop je de leukste lichtjes
Sluiten