Emma Bering
Emma Bering Wooninspiratie 5 okt 2018

Lekker duister: dit huis op Instagram staat vól Halloween inspiratie

Niets is leuker dan op Instagram een account vinden waar ons interieur hartje van gaat kloppen. We kunnen dan ook uren blijven scrollen terwijl we kwijlen over de prachtigste woonkamers, badkamers, slaapkamers en keukens. Vandaag doen we een Instagram kijkje in het huis van… @storm_and_clay.

Bij Roomed delen wij graag de mooiste interieurs en daarnaast ook de meest bijzondere interieurs. Het Instagram-account van Virpi, @storm_and_clay, is er zo eentje. Ben je dol op Halloween? Dan is dit hét account waar jij jouw inspiratie vandaan moet halen. Dit huis is natuurlijk niet speciaal voor Halloween gestyled, maar de ideeën die we terug zien zijn fantastisch.

Een vleugje Halloween in je slaapkamer

Dit account geeft je alle inspiratie voor een Halloween decor in je huis. Donkere muren, grijstonen, takken zonder bladeren. Dat zijn de elementen die je veel terug ziet. Geen zin om je muur te verven? No problem. Leef je dan vooral uit met accessoires zoals kussenslopen, kleden, takken en noem maar op.

Maak de slaapkamer Halloween ready door je bedovertrek te veranderen, extra kussens neer te leggen en meer elementen zoals donker hout, oude kisten of een houten hoofdbord toe te voegen.

Alles in het donker

In de woonkamer worden zwarte elementen gecombineerd met donker hout, bakstenen en beige accessoires. Je ziet meteen wat het met de sfeer van een ruimte doet zodra het grootste gedeelte donker is. Je eettafel kan je bedekken onder een donker tafelkleed en je kan eventueel ook een kleed over je bank heen gooien. Zo hoef je geen nieuwe spullen te kopen, maar is het gewoon een kwestie van kleine aanpassingen.

Als je echt helemaal los wilt gaan op de Halloween accessoires kan je bijvoorbeeld bij de hobby-winkel ook van dat speciale witte stof kopen, en dat als een soort spinnenweb door je huis verdelen.

Een Halloween vibe in de keuken

Geef de keuken een Halloween vibe door een vaas met droge planten neer te zetten. Het gaat hier vooral om de aankleding door middel van de accessoires. Een donker keukenblad helpt wel bij de overal look, maar dat is niet noodzakelijk om een Halloween sfeer te creëren. Zet bijvoorbeeld nog een kleine pompoen op het aanrecht, of zet wat Halloween-achtige kaarsjes neer.

Stijlvolle badkamer in Halloween sferen

Misschien niet alleen voor Halloween, maar een badkamer in deze stijl is toch wel heel vet. De combinatie van het hout op de muren en de  donkere tegels op de grond maakt het heel stijlvol.

Mocht je ook je badkamer in de Halloween sferen willen brengen, zorg dan voor accessoires zoals de krans van takken aan de muur of een rieten mandje. Ook het gebruik van grijze handdoeken helpt bij deze sfeer.

Nog meer mooie huizen op Instagram bekijken? Misschien is dit huis dan wat voor jou:

Een Instagram kijkje in het huis van… Jellina Detmar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekker duister: dit huis op Instagram staat vól Halloween inspiratie
Sluiten