Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 10 okt 2019

Een creepy interieur met Halloween: 8 x de meest inspirerende Halloween decoraties

Booooh! Heb jij net zo veel zin om je interieur een Halloween make-over te geven als wij? Om je een handje op weg te helpen qua inspiratie, zijn we op Pinterest op zoek gegaan naar de allerleukste Halloween inspiratie van dit jaar. Get ready to freak out.

En daarbij houden we niet alleen rekening met onze favoriete trends van de afgelopen jaren, maar ook met dé Halloween trend van 2019. Benieuwd waar we het over hebben? Niet zo spooky: volgens Pinterest wordt dít de Halloween trend van 2019

Hang creepy vleermuizen aan een tak

Voor deze Halloween decoraties heb je niet veel nodig. Met een tak, zwart touw en een stuk zwart karton kom je al een heel eind! Extra leuk om deze decoratie met een Halloween feest boven een tafel met de lekkerste Halloween hapjes te hangen.

We blijven nog even bij vleermuizen en takken, want deze table setup vinden we ook ontzettend tof. Vleermuizen zich blijkbaar hartstikke geschikt om in takken te hangen. Wat ons betreft creëer je hier precies die spannende vibe mee die je graag wilt met Halloween.

Halloween inspiratie: overal kraaien

Brr, van die kraaien op de bovenstaande foto krijgen we instant kippenvel. Daarmee is het meteen ook de perfecte Halloween decoratie. Rond deze tijd zijn er ontzettend veel nepkraaien in feestwinkels te vinden, dus sla je slag!

Maak gebruik van muurstickers

Het is dat we weten dat het muurstickers zijn, maar anders… brr, niemand durft toch nog op deze stoel te zitten?

Lekker goedkoop: een paar zwarten veren aan een lijntje

De bovenstaande veren zijn eigenlijk bedoeld als kerstdecoratie – maar stiekem vinden we deze zwarte veren ook hartstikke goed bij Halloween passen. Door een paar veren aan een visdraadje te hangen heb je een goedkope, maar toch ook stijlvolle manier op je huis in Halloween sferen te brengen.

Heb je een open trap in huis? Maar daar gebruik van, en speel met de diepte door verschillende vleermuizen naar voren te laten vliegen. Een paar lichtjes aan de trap hangen, en niemand durft nog richting die trap te lopen.

Nog meer Halloween inspiratie nodig?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een creepy interieur met Halloween: 8 x de meest inspirerende Halloween decoraties
Sluiten