Emma Bering
Emma Bering Wooninspiratie 8 okt 2018

Inspiratie voor de mooiste Halloween eettafels (voor een griezelig diner)

Sommige mensen gaan all out met Halloween. En toegegeven, het is ook wel heel leuk om je huis helemaal te versieren in Halloween style. Een Halloween eettafel is iets dat je altijd wel leuk kan versieren. Is het voor een etentje, feestje of gewoon voor de lol, alles kan.

Bereid je voor op heel veel Halloween inspiratie!

A touch of halloween

Zoals je wel kan zien, zijn deze twee Halloween eettafels nog vrij rustig. Op de eerst foto is er gewerkt met wat accessoires zoals kraaien, vleermuizen en pompoenen. De tafel op de tweede foto is wat uitgebreider door de borden met spinnenweb print neer te zetten en een spinnen-servetten-houder. Voor de rest heeft de tafel een Halloween sfeer gekregen door het gebruik van donker servies en tafelkleed.

Simpele Halloween DIY: versier een mini pompoen met wiebeloogjes

Je hoeft niet helemaal crazy te gaan met de Halloween versieringen om een spooky sfeer te creëren. Mocht je niet all out willen gaan deze Halloween, maar wil je toch een creepy touch in huis? Dan zijn dit hele goede opties.

Spooky dinner

Als je een iets uitbundigere Halloween eettafel wilt maken dan zijn deze ideeën goede opties. Met een tof tafelkleed of een tafelloper creëer je gemakkelijk een spooky sfeer. Vaak zijn er rond Halloween genoeg leuke spulletjes te vinden in de winkels en anders kan je altijd je hart ophalen op het internet. Bij beide tafels is gekozen voor een spinnenweb als kleed, maar elk op een eigen manier.

Mocht je het wat meer spooky willen maken, kan je ook accessoires zoeken van bijvoorbeeld doodskoppen of kleine skeletten. Maar ook een doodskistje op je bord is een goede manier om mensen de kriebels te geven.

Halloween eettafel to the max

Dan zijn er natuurlijk ook altijd de mensen extreem gaan met Halloween. De eerste tafel is één en al Halloween met spinnenwebben, skeletten, servetten houders van uitpuilende en doorbloedende ogen, grote spinnen op tafel en op de stoelen. Misschien een beetje veel, maar toegegeven: dit staat wel heel erg gaaf!

Of je gaat extreem op een heel andere manier, zoals op de tweede foto. Leg dan een nep-skelet neer op tafel met wat kleine versieringen. Tijdens het eten kijk je de hele tijd tegen een skelet aan… creepy! Wat we ook heel leuk vinden aan deze manier van versieren is dat ze er kleine vetplantjes in hebben gelegd.

Halloween feestje

Naast een Halloween etentje kan je de tafel natuurlijk ook versieren voor een Halloween feestje. Want een Halloween feest is niet compleet zonder versierde tafel! Denk aan: cake, taart, snoep, drankjes, en ALLE versieringen! Spinnen, spoken, pompoenen, noem maar op. Je kan het zo gek niet maken, over the top bestaat niet.

Heerlijke Halloween ideeën

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inspiratie voor de mooiste Halloween eettafels (voor een griezelig diner)
Sluiten