Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 4 okt 2018

Halloween decoratie voor in de tuin om je buren de stuipen op het lijf te jagen

Ik ben dol op Halloween. Het liefst versier ik mijn tuin met de meest angstaanjagende dingen, om zo voorbijgangers goed te laten schrikken. Of in elk geval de buren even om te laten kijken als ze hun huis verjagen. Een lijstje met Halloween decoratie voor in de tuin mag dan ook niet ontbreken op Roomed.

Dit zijn de Halloween decoraties voor in je tuin die je dit jaar niet mag missen:

 

halloween decoratie tuin

Een grafsteen

Een Halloween feest is natuurlijk niets zonder een good old grafsteen. Het liefst eentje met een angstaanjagende print van een creepy geest, dan is het plaatje helemaal compleet. Deze grafsteen komt inclusief stokken om ‘m in de grond te steken, en kost slechts €9,19.

halloween decoratie tuin

Een creepy skelet

En laten we eerlijk zijn: een grafsteen waar nét een skelet uit komt kruipen is natuurlijk nóg enger. Om dit skelet moesten we erg lachen. Het is een humoristische, maar toch enge toevoeging aan jouw Halloween tuin. Je shopt ‘m voor €19,99.

halloween decoratie tuin

Doodshoofden

En het liefst ook nog zo veel mogelijk! Doodshoofden zijn ideaal als Halloween decoratie. Ze zijn niet over the top, maar geven jouw tuin toch een creepy uitstraling. Precies waar je naar op zoek bent voor een subtiele Halloween tuin. Deze doodshoofden zijn per 6 stuks te koop voor €19,96.

halloween decoratie tuin

Een kraai

Ik geef toe: ik ben als de dood voor vogels. En kraaien spannen de kroon. Toen ik deze kraai tegenkwam, móést ‘ie dan ook in het lijstje van Halloween decoratie voor in de tuin. Stel je eens voor dat je deze kraai bovenop de eerder genoemde grafsteen zit zitten… Het maakt het plaatje helemaal compleet! En hij kost maar €5,75.

halloween decoratie tuin

Lichtjes (in de vorm van oogballen)

Lichtjes zijn altijd een goed idee. Met Kerst hangen de huizen en tuinen er vol mee, dus waarom niet met Halloween? Al kiezen we dan uiteraard wel voor een gepaste variant. Met oogballen, bijvoorbeeld. Ideaal als je een subtiele Halloween verwijzing in de tuin wilt, maar niet te veel geld wilt uitgeven. Ze kosten namelijk maar €9,50.

Meer toffe Halloween decoratie? Deze items zijn ontzettend leuk voor in huis:

Boooh: de leukste Halloweendecoratie voor in huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Halloween decoratie voor in de tuin om je buren de stuipen op het lijf te jagen
Sluiten