Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 28 okt 2019

Ieeeeeeeks: de meest creepy plekken om te overnachten tijdens Halloween

Durf jij te overnachten in een huis vol poppen of een huis waar geesten rondspoken? Dan heb je vast ook hartstikke veel zin in Halloween, het engste feest van het jaar. We delen een lijstje met 3 Airbnb’s waar je tijdens Halloween echt niét naar toe wilt. Of juist wel, jij thrillseeker.

Mocht je het wél aandurven, dan kan je in deze Airbnb’s overnachten voor slechts €35 per overnachting. Dus waar slaap jij met Halloween, in je eigen bed of in een spookhuis?

airbnb halloween
Bron: Airbnb

Cisco Post Office & Pace Bros Shack, Cisco, Utah

Op ongeveer 45 minuten rijden van de bewoonde wereld vind je twee verlaten accomodaties. Wat eerst een van de rijkste plaatsen van Amerika werd genoemd, is nu een verlaten spookstad. We hebben het over Cisco. Wat je kan verwachten van de overnachting? Stapelbedden, een bijzondere sterrenhemel en eh, geen stromend water.

De stad was ooit het thuis van Charles Steen, de man die uranium ontdekte. Toen de vraag hiernaar afnam, verloor Charles zijn fortuin. Daarna raakte de stad in verval. Het gerucht gaat overigens dat Charles zijn stadje nooit verlaten heeft…

airbnb halloween
Bron: Airbnb

The Haunted House, Ontario, Canada

Van buiten ziet dit 19e eeuwse huis in Ontario er misschien heel gezellig uit, maar Airbnb gasten melden dat ze midden in de nacht ineens een man en een boze vrouw in een spiegel zagen. Wait, what?

Het verhaal gaat dat de oorspronkelijke eigenaar van het huis, Carl Back, na zijn overlijden zijn erfenis onder al zijn kinderen gelijk verdeelde. Behalve zijn oudste dochter Mary dan, want zij kreeg slechts $1. De geruchten gaan dat Carl en Mary ‘s nachts nog steeds staan te ruziën over de oneerlijk verdeelde erfenis.

airbnb halloween
Bron: Airbnb

The Enslin Mansion, Troy, New York

Bij The Enslin Mansion moet je niet raar opkijken als je sleutels ineens op een andere plek liggen, of er ‘s nachts iemand op de deur tikt. Dat zou zomaar eens het werk van één van de geesten kunnen zijn. Gelukkig beschermen honden Chloe en Valentino je tegen de engste spoken.

Meer over Halloween:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ieeeeeeeks: de meest creepy plekken om te overnachten tijdens Halloween
Sluiten