Maud van Dijck
Maud van Dijck Diy 11 okt 2021

Met deze DIY Halloween kaarsen kan je ook thuis lekker griezelen

Voor een echte Halloween sfeer in huis kunnen wat griezelige kaarsen natuurlijk niet ontbreken. Zelf kan je namelijk de leukste Halloween kaarsen maken met de verschillende ideeën of DIY’s die er online staan. Wij hebben wat van de engste en tofste opties voor je uitgekozen.

Een horrorfilm kijken terwijl je Halloween kaarsen branden, het zal sowieso een succes zijn.

6 DIY ideeën voor sfeervolle Halloween kaarsen

1. Theelicht glazen met Halloween gezichten

Koop wat oranje geurkaarsen die met een glazen houder komen en DIY wat papieren Halloween gezichtjes die je er op kan plakken. Super makkelijk om zelf te doen en het ziet er ook nog eens heel leuk uit.

2. Halloween kaarsen van zwemslangen

Maak van zwemslangen zelf Halloween kaarsen met LED kaarslichtjes en een lijmpistool. Ze zijn gemakkelijk om te maken en leuk om binnen of buiten te zetten.

3. Wax papier voor Halloween afbeeldingen op je kaarsen

Kies leuke Halloween plaatjes uit om ze op wax papier af te drukken en daarna op je kaarsen aan te brengen met een heteluchtpistool of föhn. Door hitte smelt het wax papier en blijft er een mooie duidelijke afbeelding achter op de kaars. Pas wel op dat de kaars zelf niet te heet wordt en vervormd.

Als je goed kan tekenen kan je ook je eigen designs voor je Halloween kaarsen gebruiken.

Deze Halloween lampjes voor in je interieur maak je helemaal zelf

4. Spinnenwebben voor een Halloween interieur

Heb jij geen zin om je uit te sloven voor Halloween? Een gemakkelijke optie om toch een spooky look in je interieur te krijgen is door middel van nep spinnenweb die je bij de Action kan halen. Decoreer het over je kaarsen of andere Halloween decoratie en je bent zo klaar.

5. Pompoen kaarsen

In plaats van gezichten in je pompoenen te snijden kan je ook een gat in het midden van je pompoenen maken om daar een kaars in te zetten voor een elegantere look. Deze staan de hele herfst leuk naast je voordeur.

6. Zwevende Harry Potter kaarsen

Wij vinden deze zo tof! Vooral heel leuk om in je gang te hangen als je een Halloween feestje organiseert. Dan komen je gasten meteen in de sfeer (ook leuk voor een Harry Potter themafeest). Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat er heet kaarsvet van boven zal druppelen, want voor deze DIY kaarsen gebruik je gewoon LED theelichtjes.

Al klaar voor Halloween? Witchcore is een nieuwe trend en dat ziet er zó uit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met deze DIY Halloween kaarsen kan je ook thuis lekker griezelen
Sluiten