Merve Ozturk
Merve Ozturk Decoratie 13 okt 2020

Let’s get spooky: zo maak je van Halloween dit jaar tóch een feestje

Het is alweer bijna Halloween. Misschien bezocht je tot vorig jaar elke keer een leuk feestje, maar helaas zal dat dit jaar iets anders lopen. Niet getreurd: op de Roomed-redactie hebben we de leukste manieren gevonden om van Halloween 2020 tóch een feestje in huis te maken.

Je hebt niet veel mensen om je heen nodig om Halloween te vieren, met wat kleine spulletjes wordt jouw huis gezelliger (en griezeliger!) dan je denkt.

Dit kan je wél doen met Halloween 2020

1. Decoreer je huis en tuin

Halloween is één van de leukste feestdagen om je huis en tuin eens anders te decoreren. Je kan helemaal out of the box gaan en je hoeft even niet te denken aan decoratie dat stiekem niet echt binnen jouw interieur past. Denk aan een creepy interieur met muurstickers, hangslingers, skeletten in je wandkasten, spinnenwebben aan je muur en een hoop kaarsen voor wat sfeer in huis.

Lees ook: Een creepy interieur met Halloween: 8 x de meest inspirerende Halloween decoraties

2. Maak leuke DIY’s

DIY’s zijn altijd leuk. Vaak heb je er niet veel voor nodig én is het een leuke bezigheid. Bovendien heb je ontzettend veel mogelijkheden om uit te kiezen. Maak bijvoorbeeld een bloempot van een pompoen, een mini pompoen met wiebeloogjes, een spinnennest om je buren te laten schrikken, Halloween spooklampjes en nog veel meer leuke DIY’s.

Tip: Check de zoekfunctie op Roomed als je binnenkort een middag wilt knutselen, want er staan talloze DIY’s op de website.

3. Bakken met Halloween 2020

Bakken is sowieso een goed idee. Juist tijdens Halloween hoeft niet alles er perfect uit te zien, dus het maakt helemaal niet uit als je geen keukenprinses bent. Er zijn genoeg leuke recepten om uit te proberen. Denk aan afgehakte Halloween-handen van bladerdeeg, monsterlijke Halloween-donuts en mummie-pizzatoastjes.

Neem vooral een kijkje bij onze collega’s van Culy voor nog meer leuke Halloween recepten.

4. Verkleden

In Amerika is het een big thing om je te verkleden tijdens Halloween, en ook in Nederland zien we het steeds vaker. Yes, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Bedenk samen met je huisgenoten als wie of wat jullie je willen verkleden en speel spelletjes of kijk gezellig een film. Maak er in ieder geval een leuke avond van, helemaal in stijl.

5. Zoom spelletjes nacht

Wilde je graag samenkomen met een groep vrienden? Dat kan gewoon doorgaan, maar nu wel via Zoom. Leuk om je allemaal te verkleden, een leuke backdrop te maken voor je Zoom call en uiteraard horen er lekkere hapjes bij om het helemaal af te maken. Er zijn genoeg leuke spelletjes om op afstand te spelen, zoals Draw Something, Uno, Trivia Crack en Raad het woord.

Nog meer handige tips voor Halloween 2020

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Let’s get spooky: zo maak je van Halloween dit jaar tóch een feestje
Sluiten