Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 23 mrt 2018

Hallo tuin-inspiratie: dit is de nieuwe tuincollectie van MADE.com

We sprongen een gat in de lucht toen we de nieuwe tuincollectie van MADE.com onder ogen kregen. Felle kleuren, vrolijke designs en prachtig materiaal. Yes, dit willen wij in onze tuin hebben staan!

Dit jaar zijn er drie grote thema’s die een rol spelen in de nieuwe tuincollectie: Modern Global, Summer Punk en Nordic Safari. Geen grote tuin tot je beschikking? No problemo, daar heeft MADE namelijk rekening mee gehouden. In de collecties is ook compact meubilair voor op het balkon te vinden.

roomed-made-tuincollectie

Modern Global

Ambacht en volkstraditie met een eigen twist: dat is waar de trend Modern Global naar verwijst. In deze lijn zijn traditionele patronen en motieven gebruikt, maar deze gemoderniseerd met kleur, vorm en techniek. Kijk bijvoorbeeld naar de rotan stoelen. Zo heb je rotan nog nooit gezien!

roomed-made-tuincollectie

Summer punk

Onze absolute favoriet: de funky lijn Summer Punk. Het leukste detail vinden we nog wel dat de groene vlekken in deze tafelbladen gemaakt zijn van oude Heineken flesjes. Ja, echt!

roomed-made-tuincollectie

Nordic Safari

Als je je Scandinavische interieur van binnen naar buiten wilt trekken, dan zit je met de Nordic Safari lijn helemaal goed. Lichte houtsoorten en zachte randen worden gecombineerd met natuurlijk rotan en metaal.

Hier shop je de MADE.com tuincollectie:

Ook enthousiast geworden over de drie nieuwe collecties? Je vindt alle artikelen op MADE.com. Meer inspiratie opdoen bij deze winkel? Kijk dan vooral eens naar deze hexagonkast. Prachtig voor in de woon- of slaapkamer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hallo tuin-inspiratie: dit is de nieuwe tuincollectie van MADE.com
Sluiten