De halfronde bank is de eyecatcher van dit paradijsje op de 18e verdieping

Wonen op achttien hoog, met uitzicht op de concrete jungle van Stockholm. Er zijn vervelendere zaken. Maar door dat getuur door de ramen, vergeet je bijna dé eyecather van het appartement: de elegante halfronde bank in de woonkamer.

Ben jij aan het peinzen over een nieuwe bank in je woonkamer? Dan zijn dit zeven vragen dit je jezelf moet stellen voordat je je pinpas trekt.

halfronde bank
flatlay
halfronde bank

Je kan een interieur spannender maken door te werken met verschillende kleuren, texturen, maar ook een wisselwerking tussen vormen. In dit moderne appartement is gespeeld met strakke lijnen, die weer zachter worden gemaakt door de zachte vormen van de bijzettafels en de halfronde bank. Ondanks het neutrale kleurpalet, zorg je er op deze manier voor dat het interieur toch niet saai oogt.

Dat een bank met een subtiele ronding mooi werkt in een strakke omgeving, bewijst dit exemplaar. Weer eens iets anders dan een standaard tweezits of een robuuste hoekbank.

moderne keuken
moderne keuken
open keuken

Het lijnenspel zet zich voort in de keuken, waar de rechthoekige kastjes de grote raampartijen versterken. Doordat dit appartement veel licht vangt, kun je makkelijker met donkere kleuren werken. Dit geeft meer warmte en een luxe uitstraling.

>> 11x de mooiste zwarte keukens

open keuken
loft
flatlay
slaapkamer
loft slaapkamer

Wakker worden met een uitzicht over de stad moet ongetwijfeld een luxueus hotelgevoel geven.

loft
slaapkamer
bad
wastafel

LEES MEER

Reageer op artikel:
De halfronde bank is de eyecatcher van dit paradijsje op de 18e verdieping
Sluiten