Jaime Andreas
Jaime Andreas | LinkedIn Gang 26 mrt 2020

Dé manier om je hal een nodige upgrade te geven

In de hal kom je binnen, je hangt je jas aan de kapstok en schopt je schoenen uit. Dat is meestal alles. Toegegeven, de hal is niet de meest spannende plek in huis en al helemaal geen ruimte waar je veel tijd spendeert. Maar dat betekent niet dat dat de hal saai moet zijn.

Nee, de hal is juist de ruimte die mensen als eerste zien wanneer ze je huis binnen stappen. Hier maak je de eerste indruk. Het hoeft niet heel uitgebreid te zijn, maar er is een makkelijke manier om je hal een beetje op te pimpen.

De manier om je hal een upgrade te geven

Die manier is heel simpel: een spiegel. Spiegels zijn functioneel, want wie wil nou niet voor het weggaan nog even checken of zijn haar nog wel goed zit? Bovendien staan ze ook nog eens leuk in je interieur. Spiegels komen in allerlei stijlen en maken je ruimte groter. Perfect dus voor een kleine ruimte als de hal.

Je kan de spiegel een plekje geven boven een kastje, boven de verwarming, onder een kapstok of waar er dan ook ruimte voor is in jouw hal.

Leuke spiegels om je hal die upgrade te geven

Kun je wel wat inspiratie gebruiken omdat je geen idee hebt wat voor spiegels leuk staan in de hal? Wij helpen je een handje.

Een grote spiegel

Je kunt kiezen voor een grote spiegel die van de grond tot bijna het plafond rijkt. Een geweldige optie wanneer je hier de ruimte voor hebt. Dit soort spiegels maken je ruimte zoveel groter en geven het een elegante uitstraling. Bovendien kun je je outfit hierin van top tot teen bekijken.

Een rustieke spiegel

Rustieke spiegels met bijvoorbeeld een houten frame, kunnen een ruimte als je hal een warmere uitstraling geven. Een hal is toch snel een vrij basic ruimte met weinig meubels om het verder aan te kleden, daardoor voelt het soms een beetje kil. Een gezellige rustieke spiegel kan dit oplossen!

Een moderne spiegel

Maar een moderne spiegel is ook een goede optie. Spiegels met een modern frame passen overal bij. Daarnaast staan ze stylisch, minimalistisch en simpel. Dit zijn lekker functionele spiegels die over het algemeen wat minder aandacht trekken.

Rond of recht?

Beide soorten spiegels hebben hun eigen charme en iedereen heeft een eigen voorkeur. Voor de hal zijn wij echter groot fan van ronde spiegels. Waarom? De meeste vormen in de hal, zoals ramen en deuren, zijn recht. Ronde spiegels zorgen voor een speelsere dynamiek in het interieur.

Meer interieur inspiratie voor in de hal:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dé manier om je hal een nodige upgrade te geven
Sluiten