Hairpin legs to DIY for

Renée Leeuw 26 mei 2015 Design

Hairpin legs zijn hot in de woonwereld. De poten, geïnspireerd op een haarspeld, vormen vaak de basis van hippe bijzettafeltjes in veel Scandinavische interieurs. De dames van Be Elastic laten zien dat hairpin legs veel meer kunnen zijn dan de poten van je bijzettafel, namelijk de basis van heel veel verschillende DIY projecten.

Maak kennis met SNAP, hairpin legs waarmee je zelf de meest uiteenlopende meubels kunt maken. Het project is nu al een hit op Kickstarter en onderstaande video laat zien waarom.

Handig in kleine ruimtes
Hairpin legs zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens een slim design voor in kleinere ruimtes. Doordat de poten ‘open’ zijn kun, kun je als het ware door de poten heen kijken en lijkt de ruimte luchtiger! Dat is één van de vele tricks tegen claustrofobie in kleine ruimtes.

c5c7603006851ed05f01b1ac95cbe7d5_original

Een paar DIY ideeën
Zoals de video al laat zien, kun je eindeloos veel kanten op met SNAP. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen bijzettafel of nachtkastje maken met een marmeren blad of maak een variant op het string plankenkastje. Gebruik een oude houten krat en zet het op vrolijk gekleurde hairpin legs als kastje.

a08a584b90d9ee390565545009e0e0c1_original

Aan de slag
Bovenstaand gifje laat zien hoe je de hairpin legs bevestigd aan je meubel. Alvast een order plaatsen kan op Kickstarter.

www.kickstarter.com

Reageer op artikel:
Hairpin legs to DIY for
Sluiten