Haal je wooninspiratie uit deze studio van 26 vierkante meter

Woon je op een klein oppervlak en zoek je nog wat wooninspiratie? Grote kans dat deze binnenkijker je kan helpen. Het appartement is gelegen in één van onze favoriete steden, Stockholm. En als er iets is wat je aan Scandinaviërs kunt overlaten dat is het wel het stylen van een (klein) huis.

Hoewel de studio niet groot is, oogt het totaal niet benauwd. De trick? De juiste indeling en een fijn kleurenpallet met neutrale tinten.

Zoals je ziet, is alles in dit appartement aanwezig: keuken, badkamer, zithoek, bed en er is zelfs ruimte gemaakt voor een home office. Door te kiezen voor een witte basis en verder neutrale aardetinten toe te voegen, creëer je een rustige look met genoeg contrast.

Een inspirerende werkplek

Richt je home office in met een prikbord of ander soort memobord waar je al je inspiratiebeelden kwijt kunt. Hang een aantal planken aan de muur voor boeken en opbergdozen. Zorg verder voor een paar groene planten, die de lucht zuiveren.

DIY: memobord

Speciaal aan deze kleine studio is ook het kleine raampje in de enige tussenwand van dit appartement. Zo wordt de kleine keuken toch betrokken bij de rest van het appartement.

Het bed is helemaal in style volgens onze laatste material crush, namelijk velours! Voor iedereen die net zo dol is op fluwelen stoffen, check even ons moodboard met groen en oranje velours in de mix.

MEER LEZEN
Ben je op zoek naar meer wooninspiratie en praktische tips voor een kleine studio? Roomed’s Esmé deelt haar ervaringen en dit zijn dé musthaves voor een kleine ruimte.

www.fantasticfrank.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Haal je wooninspiratie uit deze studio van 26 vierkante meter
Sluiten