Haal al je kleurrijke inspiratie uit dit thuis in Bordeaux

Elke week maken wij de mooiste moodboards vol inspiratiebeelden voor jouw interieur. Omdat dit een favoriet project op de redactie is, werden we heel blij van dit kleurrijke huis in Bordeaux. Elke kamer ziet eruit als een moodboard op zich en dit inspireerde ons dan ook om bij elke kamer de mooiste kleurrijke inspiratie te zoeken. In dit artikel geven we je dus niet alleen een kijkje in een prachtig huis, maar kun je ook meteen al je kleurrijke inspiratie uit onze moodboards halen. Zo kun jij meteen aan de slag en jouw huis net zo’n kleurrijke boost geven.

Deze vrolijke woning is de thuishaven van interieurontwerpster Ninou Etienne van Fusion D. Zij stond voor de uitdaging om van een oud en vervallen huis een hedendaagse woning te maken waarin ze zich helemaal op haar gemak zou voelen. Door de combinatie van oude materialen met nieuwe meubels en accessoires is dit huis een fijne mix van stijlen geworden.

De kleurrijke woonkamer zorgt voor een vrolijke noot in huis. Je ziet dat je eigenlijk helemaal niet veel nodig hebt voor een interieur vol kleur. Met een paar goed gekozen meubels krijgt de kamer al een kleurrijke uitstraling. En ben je het geel zat, dan zet je de meubels gewoon op Marktplaats en kies je een nieuwe kleur!

Check ook onze knallend gele colorboost waarmee je in een handomdraai een kleurrijk huis creëert!

In tegenstelling tot de woonkamer is er in de keuken wel gekozen voor veel kleur op de muren. De muur verven in een opvallende kleur is best gedurfd, maar flink wat kleur in de keuken kan juist heel gaaf zijn. Wissel de gekleurde muren wel af met neutrale kleuren (wit of zwart), zodat het interieur in balans blijft.

>> Moodboard: something blue

Niet alle kamers in huis zijn vol kleur, maar zoals je ziet breng je met de combinatie van zwart en wit genoeg contrast aan en zo creëer je best een spannende look. Combineer zwart en wit met natuurlijke materialen voor een gezellige en warme sfeer in huis.

>> Moodboard: black and white

Moodboard: fleur je interieur op met bloemen!

De mintgroene touch in de badkamer zorgt voor een frisse look. Zeker in combinatie met de houten vloer en metrotegels krijgt de badkamer een authentieke en sfeervolle uitstraling. Zie jij een houten vloer in badkamer niet zitten? Think again, want we beloven je dat het er fantastisch uitziet!

>> Moodboard: een fris interieur met mintgroene tinten

www.desiretoinspire.net

Reageer op artikel:
Haal al je kleurrijke inspiratie uit dit thuis in Bordeaux
Sluiten