Rosa Bertram
Rosa Bertram Wooninspiratie 10 sep 2018

Interieur crush: met deze haaien stoel trek je direct alle aandacht

Bij Roomed houden we van allerlei soorten interieuren en stijlen. Van strak en modern tot chique en antiek. Maar ook houden we van de meest opvallende meubelstukken en trends die we graag met je delen. Zo ook deze haaien stoel, ja: hij bestaat écht. 

Deze bijzondere stoel komt van het merk Rodnik. Deze collectie is speciaal ontworpen door de designer Philip Colbert. Net als zijn eigen ontwerpmerk gebruikt hij ook voor deze haaien-stoel een mix van pop-art, mode en culturen.

haaienstoel

Dit vind je vast ook leuk: Wauw, de 6 wishbone stoelen geven deze keuken extra veel karakter

Inspiratie uit zee en cultuur

Uiteraard is het design van Colbert gemaakt met een grote knipoog naar design. De ontwerper liet zich inspireren door de zee (zoals we zien), pop-art, mode en cultuur.

Je moet er wat lef voor hebben, maar de stoel is zeker een statement in je woonkamer. De bijpassende kleden en kussens die ook bij deze collectie horen, matchen heel goed met de gewaagde stoel.

Haaienstoel

Behalve dat deze bijzondere stoel alle ogen tot zich trekt in de kamer, zit hij ook erg fijn. De kwaliteit van de stoel is hoog dankzij het massieve berkenhout. Hij is ook redelijk laag, zo’n 88 centimeter hoog. Je zakt er dus heerlijk in weg. Durf jij het aan?

Meer lezen over bijzondere stoelen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: met deze haaien stoel trek je direct alle aandacht
Sluiten