Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 1 jun 2021

Mega korting: deze draadloze muggenvanger helpt jou de zomer door

Als we ergens van houden, dan zijn het wel warme zomeravonden. Met een wijntje in de tuin zitten, tot ‘s avonds laat borrelen… om vervolgens nachten lang wakker te liggen van die muggenbulten die bij zo’n avond komen kijken. Shit. Tijd om daar verandering in te brengen en daar hebben we een goede actie voor gevonden: een draadloze muggenvanger met mega veel korting.

Draadloze muggenvanger van Groupdeal

De draadloze muggenvanger is van het merk FlinQ en te koop via Groupdeal. Op Groupdeal zien we vaker mega goede aanbiedingen voorbij komen (ook deze bananenplanten voor een prikkie bijvoorbeeld) en de draadloze muggenvanger past wat ons betreft zeker in het lijstje ‘goede deals’.

Normaal zou je voor deze muggenvanger namelijk €59,95 betalen. Een flink bedrag voor zo’n klein apparaat. Vandaag ben je bij Groupdeal een stuk goedkoper uit, want hij is voor jou voor slechts €19,95. Kijk, dat zijn prijsjes waar we blij van worden. De draadloze muggenvanger wordt verzonden binnen 2 werkdagen en je betaalt nog wel €6,95 verzendkosten.

draadloze muggenvanger flinq groupdeal
Deze draadloze muggenvanger vangt alle muggen zonder moeite. Foto: Groupdeal

Voor in de tuin én de slaapkamer

Een muggenvanger is overigens niet alleen handig in de tuin. Als jij ‘s nachts altijd helemaal lek gestoken wordt (waarom altijd jij en nooit je partner? Het is een raadsel) dan kan je deze ook op de slaapkamer neerzetten. De muggen kunnen de verleiding van het paarse UV-licht niet weerstaan, en voordat ze jou kunnen prikken worden ze al gevangen door dit handige apparaatje. Zeg maar bye bye tegen die talloze muggenbulten.

Je kunt de muggenvanger overal neerzetten omdat ‘ie draadloos is. Geen geklooi met stopcontacten en te korte snoeren dus. Is de batterij leeg? Dan kan je ‘m binnen drie uur weer volledig opladen.

Je koopt de draadloze muggenvanger van FlinQ nu via Groupdeal met 67% korting. Wat ons betreft is het dé gadget om de zomer van 2021 mee door te komen.

Met deze planten tegen muggen kan je onbezorgd in de tuin zitten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mega korting: deze draadloze muggenvanger helpt jou de zomer door
Sluiten