Inspiratieboost: maak een statement met een grote letter in je interieur

Inspiratieboost: maak een statement met een grote letter in je interieur

Wil je iets in huis hebben waarmee je sowieso aandacht trekt? Ga dan eens voor een grote letter in huis. Dit kan een geverfd exemplaar zijn, maar ook een grote letter van hout. Voeg iets persoonlijks toe aan je inrichting, of ga gewoon voor een letter die je mooi vindt.

Je kunt een letter los aan de muur hangen, maar kunt ook je eigen letter uitprinten en in een grote fotolijst tentoon stellen. Ga voor de initialen van jou en je lover, of kies een andere letter die veel betekenis voor je heeft.

Lettertype

Denk wel goed na over het lettertype. Ga je voor een dik, stoer lettertype? Dat komt heel anders over dan een dun en sierlijk lettertype. Een sierlijk lettertype zou bijvoorbeeld beter geschikt zijn voor een klassiek en chique interieur. Bedenk dus eerst wat je met de letter wilt uitstralen voordat je gaat printen.

Om jou te inspireren met deze trend hebben we de mooiste foto’s voor je bij elkaar gezocht. Klik vooral even op de foto’s om ze ter vergroten, want dan zie je pas echt hoe groot al die letters zijn. Wat een statement!

Nog meer letters in je interieur:

Ga voor een nostalgisch effect en maak Scrabble letters voor aan de muur. Met deze DIY zie je heel eenvoudig hoe je dat doet. En nu we het toch over letters en quotes hebben: laat je hier inspireren door de fijnste letterborden.