Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 16 mei 2021

YES! Lidl verkoopt weer grote kamerplanten die je écht wilt scoren

Wij zijn bij, heel erg blij want Lidl verkoopt weer producten waar wij alleen maar erg enthousiast van kunnen worden. In de Lidl folder week 20 2021 staan kamerplanten waar we u tegen zeggen. Prachtig voor in je interieur of om cadeau te geven aan iemand.

De actie voor de kamerplanten geldt vanaf woensdag 19 mei 2021 en alle planten kosten €19 per stuk.

In de Lidl folder week 20 2021: grote kamerplanten

We hebben weer een aantal aanbiedingen gevonden in de Lidl folder week 20 2021 die we maar al te graag even met jullie willen delen.

Deze kamerplanten van Lidl wíl je echt even zien en we zeggen het alvast: als je ze ziet wil je ze meteen hebben. Ook voor grote kamerplanten is er immers altijd nog wel ergens een plekje vrij, toch?

Lidl folder week 20 2021 monstera
Bron: Lidl

De Monstera plant

Toch wel een van de meest bekende en populaire kamerplanten die er is: de Monstera plant. Met de gaten in zijn grote groene bladeren kan je hem snel herkennen en blijft hij toch wel erg uniek.

Zo kom je er achter welke plant je hebt gekocht als dat níét op de pot staat

ALOCASIA Lidl folder
Bron: Lidl

Alocasia plant of Olifantsoor

Deze grote groene kamerplant kost in de Lidl folder week 20 2021 nog geen twintig euro. Het is een plant die je niet zo snel over het hoofd zal zien, een echt eyecatcher voor in huis dus. Dit blijkt ook wel uit zijn extra bijnamen: Olifantsoor en Reuzentaro.

Deze plant geeft een echte bohemian vibe in je interieur. Check het volgende artikel even voor inspiratie voor een bohemian interieur vol met planten:

Heerlijk om te zien: dit bohemian appartement staat vol met planten

Lidl folder kamerplant
Bron: Lidl

Kamerplant boom

Als je denkt aan grote kamerplanten kan deze natuurlijk niet ontbreken. Als je de natuur in huis wilt halen zit je met deze ‘boom’ in ieder geval wel goed.

Deze grote plant heeft een potmaat van 14 centimeter en is wel 100 centimeter hoog! Daar kan je in ieder geval echt niet omheen.

Koop je wel eens kamerplanten bij IKEA? Dan wil je dit artikel even lezen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
YES! Lidl verkoopt weer grote kamerplanten die je écht wilt scoren
Sluiten