Kerstboom uit huis? Vul de leegte met deze spotgoedkope grote kamerplant

Staat de kerstboom aftuigen en opbergen ook op jouw to do list van komend weekend? Dan ben je vast ook op zoek naar een manier om die leegte op te vullen. Wij hebben die oplossing natuurlijk al gevonden: kerstboom eruit, grote kamerplant erin. De grote kamerplanten uit de Lidl folder scoor je voor nog geen tientje, dus waar wacht je nog op?

Grote kamerplanten voor een klein prijsje, daar zeggen wij geen nee tegen. Gelukkig weet de Lidl precíés wat we nodig hebben, want in de eerste week van het nieuwe jaar zijn de grote kamerplanten daar in de aanbieding. Kijk, daar houden we van. Een grote kamerplant is wat ons betreft namelijk dé manier om het gemis van de kerstboom op te vullen.

Grote kamerplanten uit de Lidl folder week 1 2020

Je hebt de keuze uit een aantal verschillende kamerplanten. Zo zien we onder andere de ZZ-plant, verschillende Dracaena-soorten, de Dieffenbachia en de Sanseveria terug in de Lidl folder week 1 2020.

grote kamerplanten lidl folder week 1 2020
Bron: Lidl folder week 1 2020

De grote kamerplanten uit de Lidl folder koop je vanaf donderdag 2 januari voor slechts €9,99 per plant. Daarmee haal je een plant in huis met potmaat 21. De plant is bij het moment van de aankoop ongeveer 130 cm hoog, maar kan met veel liefde en aandacht natuurlijk altijd nog groeien.

Meer moois uit de Lidl folder

Elke week selecteren we de beste interieur deals uit de Aldi folder en Lidl folder, speciaal voor jou. In de eerste week van januari zijn de deals wat beperkt, maar we hebben er toch een paar voor je weten te vinden. Je checkt ze hier: De tofste items voor in huis uit de Aldi en Lidl folder van het nieuwe jaar.

Enne, ligt de Lidl niet helemaal op de route maar de Aldi wel? Dan hebben we nog een tip voor je: ook bij de Aldi scoor je deze week grote kamerplanten voor een fijn prijsje. Je leest er hier meer over.

Reageer op artikel:
Kerstboom uit huis? Vul de leegte met deze spotgoedkope grote kamerplant
Sluiten