YES! Vanaf donderdag scoor je weer nieuwe grote kamerplanten bij de Aldi

Laat alles uit je handen vallen (tenzij dat een kamerplant is, uiteraard) en haast je naar de Aldi. Vanaf donderdag 26 september scoor je namelijk deze prachtige grote kamerplanten uit de Aldi folder week 39. Daar fleurt je huis direct van op, wedden?

Met het sombere weer van de afgelopen dagen kunnen we wel wat vrolijkheid in huis gebruiken. Gelukkig weet de Aldi precíés wat we nodig hebben. In de Aldi folder week 39 staan namelijk weer prachtige groene kamerplanten voor een klein prijsje. En als je ons érgens blij mee kunt maken, dan is het wel met de kamerplanten uit de Aldi folder.

grote kamerplanten aldi folder week 39 2019
Bron: Aldi folder week 39

Grote kamerplanten uit de Aldi folder week 39

De grote kamerplanten uit de Aldi folder zijn maar liefst 60 tot 100 centimeter hoog als je ze koopt. Je hebt onder andere de keuze uit de Monstera, Dracaena, Ficus en Bananenplant (Musa), maar we zien ook de Dieffenbachia op de foto hierboven staan.

De kamerplanten komen met een stijlvolle keramieken pot. Zo te zien is de pot verkrijgbaar in wit, creme, groen, zwart en taupe. Genoeg keuze dus! Voor de grote kamerplant betaal je, inclusief pot, slechts €11,50.

Meer aanbiedingen uit de Aldi folder? We’re on it

Het is je vast niet ontgaan: elke week scoor je de beste kamerplanten deals uit de Aldi folder. Omdat deze aanbiedingen vaak écht goedkoop zijn, delen we ze elke week met je. Zo scoorde je vorige week prachtige orchideeën voor een klein prijsje. We verwachten dat ze al weg zijn, maar je weet maar nooit. Misschien liggen er nog een paar beauty’s in de winkel.

Ook benieuwd naar de andere aanbiedingen die je in de Aldi folder en Lidl folder tegenkomt? Neem dan eens een kijkje bij onze Folder Finds. Daar zetten we elke week de beste aanbiedingen op gebied van interieur voor je op een rijtje.

De Folder Finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 38.

Reageer op artikel:
YES! Vanaf donderdag scoor je weer nieuwe grote kamerplanten bij de Aldi
Sluiten