YES! Vanaf woensdag koop je weer grote kamerplanten bij de Aldi

Oh Aldi, jij weet áltijd waar je ons blij mee kunt maken. Vanaf aanstaande woensdag staan er grote kamerplanten in de Aldi folder week 34 2020, en dat is een actie waar je ons wakker voor kunt maken. Grote kamerplanten voor een klein prijsje, wie wilt dat nou niet?

Zet woensdag 19 augustus dus met rode koeienletters in je agenda, want je wilt deze actie niet missen.

Grote kamerplanten uit de Aldi folder week 34

Deze keer heb je de keuze uit vier verschillende kamerplanten. Het gaat namelijk om de Ficus, Dracaena, Schefflera en Yucca. Op het moment dat je de planten koopt, zijn ze gemiddeld een meter hoog. Daarmee geef je jouw huis in één klap een flinke upgrade op het gebied van urban jungle. De planten komen dan ook in een flinke pot van potmaat 21.

Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten. Je scoort een grote kamerplant uit de Aldi folder deze week voor €9,99. Voor zo’n grote kamerplant is dat echt een koopje. Daarnaast is ook de verzorging van deze kamerplanten een eitje: een keer per week water geven is voldoende.

Enne, als je denkt dat goedkope kamerplanten slechter zijn dan dure planten uit het tuincentrum, dan heb je het mis. Daar schreven we eerder al dit artikel over: gaan goedkope kamerplanten sneller dood dan dure kamerplanten? Je kunt dus met een gerust hart wat nieuw groen inslaan bij de Aldi.

Meer over deze toffe aanbieding lees je hier. Aanbieding van vorige week gemist? Daar schreven we dit artikel over: Gek op Zwitsal? Hier scoor je deze week de geurstokjes extra voordelig Misschien liggen deze geurstokjes ook nog wel in de winkel.

Toch liever een andere kamerplant kopen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
YES! Vanaf woensdag koop je weer grote kamerplanten bij de Aldi
Sluiten