YES! Dat wordt rennen, want de Aldi folder staat weer vól goedkope grote kamerplanten

Het is weer tijd om de slingers uit te hangen en donderdag 22 augustus met grote koeienletters in je agenda te zetten: de Aldi folder week 34 staat vanaf namelijk weer vól met grote kamerplanten voor een spotprijs. Dus haast je naar de Aldi, want deze folder aanbieding wil je niet missen.

Grote kamerplanten uit de Aldi folder week 34

Dit is dé kans om een nieuwe eyecatcher in je interieur neer te zetten. Wij geloven dat je van een paar mooie grote kamerplanten heel gelukkig wordt. Wist je dat kamerplanten in huis namelijk heel goed voor je zijn?

De keuze uit de Aldi folder week 34 is reuze: je hebt namelijk de keuze uit veel verschillende grote kamerplanten. Onder andere de Dracaena, Calathea, Ficus, Schefflera, Monstera, Scindapsus, Areca en Yucca staan op je te wachten bij de Aldi. Dat vinden we ontzettend fijn, want zo is er altijd wel een grote kamerplant in de aanbieding die nog níét in jouw urban jungle te vinden is.

Aldi folder week 34 grote kamerplanten
Bron: Aldi folder week 34

Op het moment dat je de planten in huis haalt, zijn ze 90 tot 110 centimeter groot. Dat zijn dus al behoorlijke planten! Voor het geld hoef je het in elk geval niet te laten. Per grote kamerplant betaal je slechts €8,99.

Genieten van meer mooie planten uit de Aldi folder?

Er staan elke week weer mooie kamerplanten of tuinplanten in de Aldi folder. Om te weten welke kamerplant er deze week in de folder staat, hoef je alleen maar even op Roomed te kijken. Wij selecteren de kamerplanten namelijk elke week voor je. Wel zo gemakkelijk.

Vorige week kon je bij de Aldi terecht voor een paar kleurrijke tuinplanten (die je overigens ook binnen neer kunt zetten). We hebben het over de Gerbera, Chrysant en Kalanchoë. De planten bij de Aldi gaan meestal hard en we verwachten dat ze uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar te in de winkel.

Benieuwd naar de andere leuke aanbiedingen voor je interieur uit de Aldi folder en Lidl folder? Pak dan onze Aldi en Lidl folder finds erbij.

Reageer op artikel:
YES! Dat wordt rennen, want de Aldi folder staat weer vól goedkope grote kamerplanten
Sluiten