Style je woonkamer met een grote kamerplant in de hoek

Style je woonkamer met een grote kamerplant in de hoek

Het is een leuk bezigheid om mooie planten en bloemen een fijn plekje te geven in je interieur. Neem als voorbeeld een grote kamerplant. Deze zorgt voor veel sfeer en zuurstof in je woonkamer. Plaats hem in de hoek van de kamer, naast de open haard of misschien tussen twee stoelen en het is een echte uitblinker!

Een viervoeter in huis? Dit zijn 5 veilige planten voor huisdieren.

Bekleidet

Wij kunnen hier kort en krachtig over zijn: wat een prachtige kamerplant is dit! De kleine plant naast deze joekel is er haast niks bij.

Homedeco

Zet je mooie plant in een rotan mand. Hierdoor creëer je veel warmte in huis. Letterlijk en figuurlijk, want toevallig staat dit boompje knus naast de open haard. Doordat de plant voor het raam staat, valt het licht prachtig op de groene bladeren.

Thietkenhabietthu

Bij een huis in Ibiza style kan een cactus natuurlijk niet ontbreken. Door de natuurlijke kleuren in deze ruimte valt de boom mooi op. Het voordeel is dat je hem niet zoveel aandacht hoeft te geven. Van teveel water gaat hij namelijk dood. Is deze grote kamerplant niet prachtig?

Zo in je nieuwe huis
Cocorepublic

Dit doet ons een beetje denken aan de middeleeuwen. Een sierlijk boompje in een grove pot van cement. De plek waar dit exemplaar staat is ook ideaal. Hij verbergt namelijk een stukje van het luchtrooster. Nu valt deze minder op!

Adelaparvu

Overdrijven is ook een vak… In dit huis in Parijs staat een enorme boom in het midden van de woonkamer. Het ziet er wel heel origineel uit!

Dit vind je vast ook leuk:

Nieuwe favoriet op de redactie: de bananenplant