Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 4 okt 2017

There’s always room for books: zeker met deze enorme boekenkasten

Net zoals kunst je huis unieker kan maken, geven boeken ook een bepaalde persoonlijkheid aan je interieur. Een stapel magazines, een koffietafel boek of een boekenkast zorgen voor een gezellige huiselijke sfeer. Maar je kunt ook gaan voor the real deal en een flink statement maken met een grote boekenkast. En als we zeggen ‘groot’, bedoelen wel ook… groot!

Er bestaat immers niet zoiets als ‘te veel boeken’ hebben. Wij zochten de mooiste, grootste en meest opvallende boekenkasten voor je uit en bundelde ze in deze fijn inspiratie sessie. Boekliefhebbers opgelet: this one is for you!

Design Sponge

>> Bekijk deze 7 te gekke boekenkasten gesorteerd op kleur

Cofeeklatch

In deze woonkamer is de boekenkast pas écht het absolute focuspunt. Heel gaaf, maar wat wij ons afvragen: hoe pak je een boek van de bovenste plank…?

Elle Decor
Bjufors

Deze boekenkast is half verstopt onder een deken van bladeren. Benieuwd naar de rest van dit huis? Je checkt de volledige binnenkijker hier op Roomed.

Eguey and Seta

MEER LEZEN

Naast een grote boekenkast die alle aandacht trekt, kun je ook op andere manieren zorgen dat de boeken in je interieur een mooi plekje krijgen. Lees bijvoorbeeld onze tips over hoe je een open kast op een nonchalante manier inricht of check de kastenwand in dit huis die je helemaal kunt vullen met boeken!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
There’s always room for books: zeker met deze enorme boekenkasten
Sluiten