Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 27 apr 2022

Na het zien van deze woonkamer willen we ook een groene muur (en jij ook!)

Een groene muur in de woonkamer – we waren even vergeten hoe tof dat ook al weer kon zijn. Maar na het zien van deze binnenkijker is ons geheugen flink opgefrist, en pakken we er maar al te graag een verfkwast bij.

Wedden dat je na het zien van deze binnenkijker ook verknocht bent aan deze kleur op de muur? Dat was bij ons in elk geval wel het geval… wie pakt de verfkwasten?

groene muur woonkamer
Bron: Bolaget

Alles aan de bovenstaande foto klopt, als je het ons vraagt. De kleurencombinaties die in het huis gemaakt zijn, zijn erg sterk. We zien veel natuurlijke kleuren als bruin en warm grijs, en deze kleuren komen weer terug in de prints die op de muur hangen. Zo wordt het interieur één geheel.

Daarnaast staat de Alocasia Zebrina, die we ook kennen als de zebra plant, hartstikke mooi op die plek. Het huis staat niet vól met kamerplanten, waardoor die ene bijzondere kamerplant extra goed opvalt.

groene muur woonkamer
Bron: Bolaget

Op deze close-up zie je pas hoe goed alle kleuren van de regenboog matchen met het groene op de muur. Al zijn wij vooral fan van het neon roze. Op een witte achtergrond, met zwarte stippen. Wat voor een boek zou dat zijn? Wij zijn in elk geval geïnteresseerd.

groene muur woonkamer
Bron: Bolaget
groene muur woonkamer
Bron: Bolaget

Alle lof voor de vintage kast. Als je zo’n vondst kunt doen in een kringloopwinkel, raden we je aan om geen moment te twijfelen. Door de donkere kast te stallen in combinatie met allerlei lichte items en stoffen, zorg je ervoor dat je geen ‘zwaar’ interieur krijgt.

Hoe jij ook dit soort parels scoort als je gaat vintage shoppen, vertellen we je in dit artikel: 6 kringloop tips om áltijd met de mooiste vondsten naar huis te gaan.

Meer binnenkijkers om verliefd op te worden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Na het zien van deze woonkamer willen we ook een groene muur (en jij ook!)
Sluiten