Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Decoratie 24 jul 2020

Haha – je kunt de vacht van deze lama zelf laten groeien

Op de Roomed redactie zijn we gek op alles wat met groen te maken heeft, maar ook op lama’s. Als je deze twee combineert, krijg je dan ook een product wat we maar al te graag in het zonnetje willen zetten. Toen we deze groene lama online tegenkwamen, ging hij dan ook meteen in ons virtuele winkelmandje.

Je kunt er namelijk zélf voor zorgen dat deze lama een groene vacht krijgt – met chiazaad! Als je de lama bedekt met een mengsel van chiazaden, zal zijn groene vacht namelijk vanzelf gaan groeien.

Als de jas dik genoeg is, kan je ‘m oogsten en opeten. Zodat de lama vervolgens weer een nieuwe vacht kan laten groeien. Yes, net zoals in het echte leven.

lama radbag
Bron: RADBAG
lama radbag
Bron: RADBAG

De groene lama

Via de webshop RADBAG koop je een volledige kit. Dat betekent dus inclusief zaden om de vacht maar liefst drie keer te laten groeien. En daarna hoef je de naakte lama nog niet richting de prullenbak te bonjouren, want je kunt ook je eigen zaden gebruiken voor een nieuwe lama-vacht. Super leuk om daar mee te experimenteren! Je koopt deze groene lama kit voor €12,95 excl. verzendkosten.

Niet alleen heel leuk voor jezelf, maar ook grappig om cadeau te geven. We durven wel te voorspellen dat kinderen dit ook een fantastisch proces vinden om te zien. Voor een gedetailleerde beschrijving van de werkwijze verwijzen we je graag door naar deze website.

Als je toch liever groen in huis haalt door een paar nieuwe kamerplanten aan te schaffen, dan verwijzen we je graag door naar dit artikel over kamerplanten. Zo weet je in elk geval zeker dat je planten uitkiest die goed bij jou passen, op basis van je persoonlijkheid.

Meer geniale finds die je in huis wilt halen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Haha – je kunt de vacht van deze lama zelf laten groeien
Sluiten