Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 3 jul 2019

Oooo wauw, deze groene keuken met bakstenen muur komt rechtstreeks uit onze dromen

Oh la la, zo’n mooie keuken als deze komen we niet vaak tegen. Deze groene keuken heeft niet alleen een prachtig kleurtje, maar combineert ook nog eens een klassieke en industriële stijl met elkaar. Precies zoals we dat graag hebben.

Liever een andere tint groen in de keuken? Neem dan eens een kijkje bij deze olijfgroene keuken.

groene keuken met een bakstenen muur
groene keuken met een bakstenen muur

De groene keuken uit onze dromen

Oké, we zijn niet snel jaloers, maar toen we deze keuken voorbij zagen komen hebben we met de hele redactie met open mond staan kijken.

Wat. Een. Droomkeuken.

En dan hebben we het niet alleen over de groene keukenkastjes of de bakstenen muur, maar het hele geheel. De robuuste houten witte planken van de vloer, de industriële accenten – die de keuken een hartstikke stoere look geven – en de belachelijk mooie plafondlijsten die de keuken juist weer iets chique’s geven.

groene keuken met een bakstenen muur

Door het grote raam op rechts is de keuken een prachtige lichte ruimte. Dat zorgt er niet alleen voor dat de keuken optisch groter lijkt dan dat ‘ie is, maar dat zorgt er ook voor dat de matte verf van de keukenkastjes door de hele keuken qua kleur nét iets anders lijken. En dat houdt de ruimte lekker speels.

Twijfel jij nog tussen matte verf en glanzende verf? 4 vragen die je jezelf kan stellen om een keuze te maken.

donkere slaapkamer met donkerblauwe muren
donkere slaapkamer met donkerblauwe muren

We mogen trouwens ook wel spreken van serieuze slaapkamergoals, want deze donkerblauwe verf op de muur van de slaapkamer vinden we écht helemaal te gek. De combinatie van het zwarte dekbedovertrek en de ietwat vreemde afbeelding van een zwarte gans (of vind ik dat alleen, met mijn vogel- en eenden fobie?) maken de look and feel van de kamer alleen maar toffer.

Meer mooie keukens bekijken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lundin

Reageer op artikel:
Oooo wauw, deze groene keuken met bakstenen muur komt rechtstreeks uit onze dromen
Sluiten